Tamİrcİler BÖlÜmÜ
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Tamİrcİler BÖlÜmÜ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Selam arkadaşlar ben ce tabiki benim görüşüm.
Ben isterdimki formda tamirciler bölümü olsa ve ustalar tamir ettikleri cıhazlar hakkında fikir ...
-
Yeni Üye
Tamİrcİler BÖlÜmÜ
Selam arkadaşlar ben ce tabiki benim görüşüm.
Ben isterdimki formda tamirciler bölümü olsa ve ustalar tamir ettikleri cıhazlar hakkında fikir ve bilgi paylaşımı olsa .
uydu cıhaz agrızaları hakkında bilgi alış verişi olsa dahaiyiolmazmı.
herkeze saygılarımla kolaygelsin hepinize.
-
Administrator
öneriniz için teşekkürler....değerlendirlip bilgi verilecektir tüm ustalarımıza:tup:
-
NUR ELEKTRİK Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaşlar ben ce tabiki benim görüşüm.
Ben isterdimki formda tamirciler bölümü olsa ve ustalar tamir ettikleri cıhazlar hakkında fikir ve bilgi paylaşımı olsa .
uydu cıhaz agrızaları hakkında bilgi alış verişi olsa dahaiyiolmazmı.
herkeze saygılarımla kolaygelsin hepinize.
yalnız böyle bir bölüm açılırsa sadece tamirci arkadaşların bu bölümü görmeleri gerektiği düşüncesindeyim.tamirci arkadaşların paylaşımı açısından.
Konu tuna66 tarafından (27-08-2007 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
tuna 66 haklısınız ama onuda şu şekilde tamirci olup olmadığını anlamak için bir kaç cıhaz ağrızası yazlıp ve cevaplarını da yazarlarsa o şekilde değerlendirilip
tamirciler bölümüne alınsa olurmu tabiki bu bi fikir.
-
Yeni Üye
ayrıca konuyla ilgilendiginiz için teşekkür ederim sağ olun.
-
Administrator
Tamir bölümü açılabilir ama ben üyelere kapalı olmasına karşıyım sonuçta burası paylaşım forumu bilgiyi saklamaya ne gerek var bölümün açıklamasına tamirci olmayanların burda gördüklerini uygulaması sakıncalıdır yazılırsa sorun olmaz.
-
e®tan Nickli Üyeden Alıntı
Tamir bölümü açılabilir ama ben üyelere kapalı olmasına karşıyım sonuçta burası paylaşım forumu bilgiyi saklamaya ne gerek var bölümün açıklamasına tamirci olmayanların burda gördüklerini uygulaması sakıncalıdır yazılırsa sorun olmaz.
tamircilik bizim ekmek teknemiz.işin içine tamircilik yani teknik bilgiler gireceğinden hiç bir tamirci arkadaşın bilgilerini açık alanda paylaşacağını sanmam.sonuçta tamir edilen bir cihaz günler veya haftalarca sürebiliyor,burada yapılan işte zaman ve emek var,işte şu tv şu cihaz şöyle yapıyor arıza şuradan çıktı diye herkeze açık alanda yazacak bir tamirci arkadaş varmı bilmiyorum.
ama uydu cihaz versiyon atma hataları veya nasıl atılmalı bu gibi konularda zaten tecrübeli arkadaşlar var zaten herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. saygılar.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
tuna 66 haklısınız ben tamirciler bölümü derken tamircileri bi arada fikir alış verişi yapalım diye kasettim bi ağrıza söylendimi cevapıda mantıklı olmalı
yani cıhaz vertikali gösteriyor horuz anteni göstermiyor dendimi
lm 317 tırans törü değiştir cevap yazdığımız zaman o kişide onu anlayabilsin ama onu nasılsökücem nasıl yapıcam havyeylemi sökücem dendimi o kişiye cevap verilmez ve bugibi basit şeyleride anlatamayız
herkez evindeki cıhazıda tamir etmeye kalkarsa biz kepengi cekelim
pc başına geçip iş öğretelim
kimseye havye tutmasını öğretecek halimiz yok hancak ustalarla bilgi alışverişi yapalım bir birimize destek olalım benim bu yola cıkma sebebim buydu.
bu bölüme herkez girerse anlamı kalmaz yıllarnı bu işe vermiş ustalarada hakeret olur.bi işte bile kademe vardır cırak kalfa usta.
-
Administrator
NUR ELEKTRİK Nickli Üyeden Alıntı
tuna 66 haklısınız ben tamirciler bölümü derken tamircileri bi arada fikir alış verişi yapalım diye kasettim bi ağrıza söylendimi cevapıda mantıklı olmalı
yani cıhaz vertikali gösteriyor horuz anteni göstermiyor dendimi
lm 317 tırans törü değiştir cevap yazdığımız zaman o kişide onu anlayabilsin ama onu nasılsökücem nasıl yapıcam havyeylemi sökücem dendimi o kişiye cevap verilmez ve bugibi basit şeyleride anlatamayız
herkez evindeki cıhazıda tamir etmeye kalkarsa biz kepengi cekelim
pc başına geçip iş öğretelim
kimseye havye tutmasını öğretecek halimiz yok hancak ustalarla bilgi alışverişi yapalım bir birimize destek olalım benim bu yola cıkma sebebim buydu.
bu bölüme herkez girerse anlamı kalmaz yıllarnı bu işe vermiş ustalarada hakeret olur.bi işte bile kademe vardır cırak kalfa usta.
e®tan Nickli Üyeden Alıntı
Teknik Servis Bölümümüz Açılmıştır.
Forumumuza teknik servisi bölümü açılmış olup bu bölüm için Engineer Mod statüsü eklenmiştir.
Bu bölümü sadece Engineer Mod,Super Mod,Co Admin ve Admin görevindeki kişilere açıktır.Üyelerimiz bu bölümü görememektedir.Teknik servis bölümü tamamen teknik bilgilerden oluştuğu için sadece bu işin içinde olan kişiler içindir.Tamamiyle sadece bu işin içinde olan kişilerin bilgi paylaşımı amaçlıdır bu bölüm.
Engineer Mod'lar Teknik Servis bölümünde tam yetkilidir.
Engineer Mod başvurusu için BURADAKİ ALANA iş yeri vergi levhasında bulunan vergi sicil numaranızı yazıp bize göndermeniz yeterlidir.

Bu başvuru şekli dışında Engineer Mod alımı yoktur.
Saygılarımızla...
ProsatForum Yönetimi
yukarıdaki açıklama yeterlidir sanırım ustam....herkes göremiyecek o bölümü ve her önüne gelende oraya kabul edilmeyecek zaten:tup::tup:
-
Yeni Üye
murat usta peki ben o bölüme nasıl girebiliri,m 15 mesaj yazmammı gerekecek
bu nu nasıl yaparız teknik servis bölümü tamirciler bölümümüdür .
eğer öyleyse ben o bölüme girmek isterim ama ne yapmam gerek
bana yardımcı olur musunuz. saygılarmla .
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)