sayın yöneticiler son sayfayı göremiyorum.mesela 7 sayfalık bir konuda hep 6 sayfada kalıyorum.mesaj yazıyorum gene aynı.
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan son sayfayı göremiyorum. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sayın yöneticiler son sayfayı göremiyorum.mesela 7 sayfalık bir konuda hep 6 sayfada kalıyorum.mesaj yazıyorum gene aynı....
sayın yöneticiler son sayfayı göremiyorum.mesela 7 sayfalık bir konuda hep 6 sayfada kalıyorum.mesaj yazıyorum gene aynı.
aynı sorun bendede var.diger tarayıcılarlada aynı sorun var.
Bakta ibret al Yere düşen yaprağa Bir zamanlar Oda bakardı yüksekten toprağa
aynı sorunu bende yaşadım, çözüm olarak mesaj yazmayı denedim ve başarılı oldum. cep telefonundan böyle ulaşmada bir sorun yok. saygılar...
Evet arkadaşlar bendede sık sık bu gibi sorunlar oluyor.Bir türlü çözemedim.Bazı forumlarda herhangi bir konuya ait sayfaların bir kısmına giremiyorum.Bu forumdada Bu konunun 16. sayfasında kalıyorum,17. sayfayı göremiyorum.Firefox 10.0.2 - Opera - Chrome ve İnternet explorer ile ayrı ayrı denedim fakat sonuç yine olumsuz.
Konu cihat çapa tarafından (19-02-2012 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)