arkadaşlar forumda yazılan son mesajlar bende gözükmüyor, önceki sayfalarda kalıyor, sorun yanlız bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı, yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..tşk...
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan son mesajların okunamaması sorunu.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar forumda yazılan son mesajlar bende gözükmüyor, önceki sayfalarda kalıyor, sorun yanlız bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı, yönetici arkadaşlar ...
arkadaşlar forumda yazılan son mesajlar bende gözükmüyor, önceki sayfalarda kalıyor, sorun yanlız bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı, yönetici arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..tşk...
Konu star1 tarafından (03-10-2011 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.
bende bir ara aynı problemi yaşadım ama şimdi olmuyor düzeldi
Evet arkadaşlar ben bu sorunu daha evvel BURADA yazmıştım fakat sonunda format atmak zorunda kaldım.Formattan sonra düzelir gibi oldu fakat sonra yine başladı.Şuan ara sıra kendiliğinden düzelsede sorun devam ediyor.Admin arkadaşlar soruna el atarlarsa iyi olur.Hayırlı Günler...
Konu cihat çapa tarafından (03-10-2011 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
Sorunu bilmiyorumda ben kullanırken şimdiye kadar bi sorun olmadı. Gayet güzel calışıyor. Tarayıcıdan kaynaklana bilir yada viris bulaşmış olabilir genelde bunlardan oluyor forumda bi sorun oldunu sanmiyorum. ben google chremo yu kullanmıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Konu nino tarafından (03-10-2011 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
Evet büyük ihtimalle tarayıcılarınızdan kaynaklanıyordur bendede sorun yok.
Evet Arkadaşlar Tamamen Tarayıcılarınızdan Kaynaklanan Bir Sorun.
Ben Mozilla Firefox Kulanıyorum Ara Sıra Bende'de Oluyor.
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
opera tarayıcı kullanıyorum
hiç sorun yok
imza atmadım
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)