değerli yönetici arkadaşlar, bu Vip üyelik statüsü hakkında bilgi verirseniz sevinirim, dikkatimi çeken benim onda birim mesaj adetine sahip kişilerin Vip statüsünde olması benim ise hala gold üyelikte bulunmam, tşk...
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Vip üyelik satüsü hk.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : değerli yönetici arkadaşlar, bu Vip üyelik statüsü hakkında bilgi verirseniz sevinirim, dikkatimi çeken benim onda birim mesaj adetine sahip kişilerin ...
değerli yönetici arkadaşlar, bu Vip üyelik statüsü hakkında bilgi verirseniz sevinirim, dikkatimi çeken benim onda birim mesaj adetine sahip kişilerin Vip statüsünde olması benim ise hala gold üyelikte bulunmam, tşk...
Konu star1 tarafından (01-05-2011 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.
Vip üyelik mesaj sayısı bazı alınarak değil de mod adayları için olan bir statüdür.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Mesaj sayısı ile alakası yoktur. Bol paylaşım yapanın VIP olma durumu yok. Zaten VIP yazması dışında bir artısı da yok bu statünün. Karapençe için hangi kıstas uygulandı bilmiyorum ancak mesaj adeti ile ilgisi yoktur. Muhtemelen forumda geçirdiği zamanın çokluğu nedeni ile yöneticilikle ilgilenebileceği düşünülerek süreç işletilmiştir. Süre ile paralel mesaj sayısı da fazlalaştığından herhalde mesaj sayısı ile ilgili olduğu sonucuna varmış Karapençe ancak sayı ile alakası yoktur zaten öyle olsa bakınız yandaki mesaj sayım ;)
İyi paylaşımlar...
Böyle bir anlayışım yok malesef.Benim de gözden kaçırdığım durumlar söz konusu ki bu durumda görev size düşüyor ben bir çok konu forumda açmıştım zamanında vip alımı mod alımı için.Eğer sizin böyle bir talebiniz varsa bana pm ile sorumlu olmak istediğiniz bölümü bildirmeniz yeterli zaten.Bu arada vip olmanın mod olmanın ne kadar çok paylaşım yapılmasıyla alakası yok forumlarda herkes paylaşım yapmakta ama bölüm modu olmak o bölümün denetimini üstlenmektir.Bu sebeple bir istek olmadıkça mod olmak için ben kimseyi zorla sorumluluk altına sokmak istemem.Umarım anlatabilmişimdir.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Sorunun Çözülmüş Olmasına Sevindim Hepinize Bol Paylaşımlar Arkadaşlar...
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)