sayın yönecilerimiz forumumuz biliyorum, daha çok teknoloji ve uydu üzerine ama bir de eğitim ve yabancı dil ile ilgili alan açsak nasıl olur?saygılar
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan eğitim bölümü olsa.... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sayın yönecilerimiz forumumuz biliyorum, daha çok teknoloji ve uydu üzerine ama bir de eğitim ve yabancı dil ile ilgili alan ...
sayın yönecilerimiz forumumuz biliyorum, daha çok teknoloji ve uydu üzerine ama bir de eğitim ve yabancı dil ile ilgili alan açsak nasıl olur?saygılar
Gayet güzel bir konuya değinmişsiniz.Ama destek verilirmi orası biraz şüpheli .Çünkü yapılan paylaşımların dil bilgisine sahip birisi tarafından denetlenmesi gerekecek .Yoksa yanlış bir bilgi ile buradan dil öğenmeye çalışacak olan arkadaşlarında ileride değişik sorunlarla karşılaşacağı şüphesiz.
Dreambox İnpax Next&Nextstar Redline
Merkezi Uydu Anten Sistemleri
Ve
Teknik Servis Hizmetleri
İyi Olurdu Ama Bunun Olması Biraz Zor Gibime Geliyor;
Çünkü hoşseda Arkadaşımızında Dediği Gibi Dilbilen Ve Sürekli Takip Eden Bir Arkadaşımızın Olması Gerek Böyle Birisi Olursa Olabilir Aksi Taktirde Olması İmkansız Olur.
Paylaşımlarınız İçin Saolun Bol Paylaşımlar...
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Takip etcek biri lazım olursa bencede güzel olur.
Konu dışı: Birde lcd led bölümü olabilir aslında![]()
Sosyal Bilimler, Türkçe, Matematik ve Eğitim Bilimleri bölümleri mümkün ama yabancı dil, fizik, kimya ve biyoloji gibi bölümler için ilgilenecek birisine ihtiyaç var. Format da test soruları ve çözümleri şeklinde olabilir. Öte yandan bir uydu forumunda bu kadar uzmanlık gerektiren bölümleri açmak ne derece mantıklı. Temel işlevi ve amacı eğitim olan ve öğretmenlerin yönetici olduğu bir forumda ancak sağlıklı işler bu sistem. Bir uydu forumunda sadece 3-5 yada 13-15 kişinin faydalanacağı bir bölüme ben şahsen emek vermek istemem hiç bir eğitmen arkadaş da vermez. Yüzlerce kişiye faydalı olabilecek alternatif bir forum oluşumu ile ancak emek verecek insan bulunabilir. Burada o bölümleri açsak dostlar alışverişte görsün misali yetersiz ve niteliksiz baştan savma bir paylaşım olacaktır.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)