UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan PM mesaj Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Özel mesj almamız/göndermemiz için belirli bir mesaj sayısını doldurmamız gerekiyor.
Ve ondan sonra konuların altına teşekkürler, eline sağlık, çalışmaların devamı ...
Özel mesj almamız/göndermemiz için belirli bir mesaj sayısını doldurmamız gerekiyor.
Ve ondan sonra konuların altına teşekkürler, eline sağlık, çalışmaların devamı dilerim...... gibi
mesajlar sayfaları dolduruyor (gerçekten teşekkür edenlerin hakkını yememek lazım). Üyemiz(dostumuz) bir problemini, sorununu paylaşmış (sen,ben) TEŞEKKÜR etmişiz, kirlilikten öteye gidememişiz.
Sayın yöneticeler; buna bi çözüm bulmanızı rica ediyorum.
Öncelikle Prosatforum Uydu ve Teknoloji ağırlıklı bir paylaşım sitesidir. Mesajlaşma amaçlı olarak mail siteleri ücretli veya ücretsiz olarak internet kullanıcılarına hizmet vermektedir.
Sitemizin mesaj sistemi üyelerimiz arasında mesajlaşmak içindir; spam mesajları, istenmeyen iletişimi engellemek; forum kullanıcılarımızın daha iyi bir forum deneyimi yaşamaları için Özel Mesaj yollamak foruma yolu düşenlerin değil gerçek kullanıcıların faydalanması maksadıyla her forum sitesinde var olan kurallarla düzenlenmiştir.
Bu konuda kullanıcılarımızı spam mesajlara muhatap edebilecek bir uygulamaya imza atmamız beklenmemeli. Ancak bu limitleri düşürmek değil de spam mesaj olayı yine de yaşanıyorsa bu limitleri biraz daha arttırmamız mümkündür.
Bahsettiğiniz şekilde teşekkür mesajları ile mesaj sayılarını şişirenler de şüpheye yer vermeksizin kötü amaçlı oldukları site yönetimi tarafından farkedildiğinde hesapları silinir. Prosatforum ücretsiz cccam serverından haksız olarak yararlanmaları engellenir.
Geri bildiriminiz için Teşekkürler...
Konu AYDINLANMA tarafından (24-12-2010 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.