degerlı sıte yonetıcı doslarım lutfen okuyun
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan degerlı sıte yonetıcı doslarım lutfen okuyun Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : selam doslarım
hepınıze saygı ve selamlar sunarım hayırlı kazanclar dılerım
kısaca kendımden bahsedeyım 79 dan bu yana electronıc tamır ve ...
-
Yeni Üye
-
Banlı Üye
suheyl Nickli Üyeden Alıntı
gercekten guzel bır sıte yapmısınız genelde MILLIYETCI sıtelere gıderım ve yazıları orda yazarım bunuda belırteyım
tam bır ATATURKCU /VE MILLIYETCI,yım doslar benı anlatmam heralde yeterlı olmustur
Hoşgeldiniz. Siteyi mümkün mertebe bu çizgide tutmaya çabalıyoruz. Sizin gibi üyelerin aktif katılımları ile böyle devam etmeyi umuyoruz.
Alım-satım-takas bölümü ise bir sorumluluğu da beraberinde getirecektir. Olası sorunları yaşamamak adına bu bölüm şu an yok. Belki ileride diğer benzerlerinden farklı, güvenilir bir yapıda olabilir.
Sitedeki durgunluğun sebebi birazda emu ile alakalı görüyorum. Emu ile açılan kanal sayısı düştüğünde, key update yapamadıklarında genel eğilim uydu sitelerine azalan ziyaret oluyor. Eren-Ahmet Boardu, Haramiler gibi illegal paylaşımlara dahi göz yuman sitelerin bu hareketsizlik içinde nasıl bittiğine şahit olduk. Bu açıdan sitemiz iyi durumdadır. Key-Emu bitti hadi bana eyvallah demeyen müdavimleri ile paylaşımlar devam etmektedir.
Tamirciler konusunda ise benim fikir beyan etmem doğru olmaz. Uydu tamircisi veya o bölümlere ilgi duyan birisi değilim. İlgisi olan arkadaşlara bırakayım burada sözü...
Konu AYDINLANMA tarafından (05-11-2010 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler