Sayın yöneticiler Baytek adlı üye benim paralı server ve prosat forum ccam server üyelik bilgilerimi çalıp forumda açık alanda teşhir etmiştir gereğinin yapılmasını rica ederim![]()
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Şikayet Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sayın yöneticiler Baytek adlı üye benim paralı server ve prosat forum ccam server üyelik bilgilerimi çalıp forumda açık alanda teşhir ...
Sayın yöneticiler Baytek adlı üye benim paralı server ve prosat forum ccam server üyelik bilgilerimi çalıp forumda açık alanda teşhir etmiştir gereğinin yapılmasını rica ederim![]()
Bunları kendisinin çalıp çalmadığı bellimi acaba bu tür paylaşımlar her yerde yapılıyor?
Nasıl çaldığı hakkında bilgi verebilirmisiniz pna göre ismi geçen üyeye yaptırım uygulayalım.
Çocuklar
beklemez,
insanlar bekler...
Bekledikçe büyürler,bekledikçe
büyürler...
Ve büyüdükçe yaşlanırlar...
üstadım onunçaldığı hakkında kesin bilgim yok başka yerden alıntı yapmış olabilir ama prosat forumun verdiği ccam adresim bile vardı açık alanda o yüzden eski adresin iptalini yenisinin verilmesini istedim ama cevap gelmedi
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)