Iphone Bölümü
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Iphone Bölümü Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Yönetici Arkadaslar,
basliktada belirtmis oldugum gibi, acaba diyorum bir iphone bölümü olmus olsa ve anlayan arkadaslar sayesinde bilgilenmis olsak iyi ...
-
-
Kadrolu Üye
olabilir neden olmasın kotu bir fikir gibi gelmedi , Güzel cihazlar ama sonra diğer cep telefonları için de bir bölüm açılması istenmesin
-
-
-
Paylaşımcı Üye
bende haftaya alacam şiparişini verdim
-
Administrator
hafikli Nickli Üyeden Alıntı
bende haftaya alacam şiparişini verdim
Hayırlısı olsun abi ben nokia dan vazeçmiyorum
-
-
Administrator
littleboy67 Nickli Üyeden Alıntı
Ustam ben de Nokia tutkunuydum Iphone alana kadar. Inan bana süper bir telefon + "bilgisayar".
Bilgisayarlarla ugrasan biri icin bire bir diyebilirim. Uzaktan dogru Internet üzeri her an isini görebiliyorsun.
Navigasyon özelligi de yabana atilacak cinsten degil yani. Gerci uyguna bulmus olmasaydim fiyatindan ötürü almazdim. Ama herkese tavsiye edebilcegim bir telefon. Tabii okadar para vermeden özelliklerine ihtiyac duyuluyor mu o bi gözden gecirilmeli.
Valla iphone kullandım 1 gün mükemmel telefon lafım yok ama nokia dan vazgeçemiyorum nedense:
Ucuz ve özellikli tel almak istedim 5800 aldım açıkcası pekte ıphonu aratmıyor bana.
-
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler