Dun ve bugun su ana kadar foruma ulasamadım .Faklı bılgısayarlardan deneme yaptım olmadı sonuda forum sayfası acıldı
foruma ulasımda herhangı bır sıkıntı var mı gecen hafta da benzer bır sıkıntı yasadım .
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Forumda sıkıntı -foruma erısım yok Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Dun ve bugun su ana kadar foruma ulasamadım .Faklı bılgısayarlardan deneme yaptım olmadı sonuda forum sayfası acıldı foruma ulasımda herhangı ...
Dun ve bugun su ana kadar foruma ulasamadım .Faklı bılgısayarlardan deneme yaptım olmadı sonuda forum sayfası acıldı
foruma ulasımda herhangı bır sıkıntı var mı gecen hafta da benzer bır sıkıntı yasadım .
Aynen Haklısın Aynı Sorun Bendede Oldu
Sanırım Bir Sıkıntı Yaşandı
Ama Sanırım Yetkililerden Birisi Bu Konu Hakında Bilgi Verir...
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Sunucu donanımları yetersiz geldiğinden yeni sunucuya geçildi aradaki kesinti ise dns kaynaklı oldu malesef.Bende daha yeni girebildim ama çoğu kişi 2 gündür girebiliyordu dns baya sorun yaşattı.
Konu Ertan AKTEPE tarafından (25-04-2010 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)