sayın yöneticilere
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan sayın yöneticilere Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : konu açmak istiyorum ama konu başlığı çok uzun diye bir hata veriyor.kısaltıyorum gene aynı.en fazla 25 karakter diyor ama 5 ...
-
Kadrolu Üye
sayın yöneticilere
konu açmak istiyorum ama konu başlığı çok uzun diye bir hata veriyor.kısaltıyorum gene aynı.en fazla 25 karakter diyor ama 5 karakter bile olsa aynı.saygılar
-
Kadrolu Üye
bu konunun çözümü varmıdır?saygılar
-
Vip
bi örnek verebilirmisin acaba ?
-
Kadrolu Üye
bir konu açıyorum.başlık 25 karakterden uzun olmamalı diye bir uyarı geliyor.tabii ingilizce.kısaltıyorum gene aynı.sonunda bıraktım mecburen.
-
Administrator
imsel Nickli Üyeden Alıntı
bir konu açıyorum.başlık 25 karakterden uzun olmamalı diye bir uyarı geliyor.tabii ingilizce.kısaltıyorum gene aynı.sonunda bıraktım mecburen.
Başlıktan değil o sanırım konu açarken gülümsemelerin altında Tags diye bir bölüm var orasının 25 karakterden fazla olmaması lazım orada ki başlığı 25 karakterden az yaparsanız sorun çözülür.
-
Kadrolu Üye
ornek Nickli Üyeden Alıntı
Başlıktan değil o sanırım konu açarken gülümsemelerin altında Tags diye bir bölüm var orasının 25 karakterden fazla olmaması lazım orada ki başlığı 25 karakterden az yaparsanız sorun çözülür.
haklısınız sorun halloldu.teşekkürler ustam.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler