forumda eski canlılık
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan forumda eski canlılık Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar bu site hepimizin hepimiz bu sitenin fertleriyi bu aileden biriyiz yani.
birkaç aydır forumda pek canlılık yok veya bana ...
-
Emektar Üye
forumda eski canlılık
Arkadaşlar bu site hepimizin hepimiz bu sitenin fertleriyi bu aileden biriyiz yani.
birkaç aydır forumda pek canlılık yok veya bana öyle geliyor
benim gibi mi düşünüyorsunuz eğer öyle düşünüyorsanız fornunuzu eski canlılığına nasıl kazandırız önerilerinizi yazarmısınız.SELAMLAR
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
-
Administrator
Evet biraz bu eksiklik hissediliyor bende muzdaribim bu durumdan.
-
Aynen Arkadaşlar
Size Katılmamak Elde Değil
Gerçekler Ortada
Ama Daha İyi Oluruz Ben İnanıyorum Buna
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
-
Paylaşımcı Üye
formda canlılık
dimo79 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Arkadaşlar
Size Katılmamak Elde Değil
Gerçekler Ortada
Ama Daha İyi Oluruz Ben İnanıyorum Buna
canıgönülden katılıyorum
-
Banlı Üye
ornek Nickli Üyeden Alıntı
Evet biraz bu eksiklik hissediliyor bende muzdaribim bu durumdan.
şıracı çalıyor bozacı oynuyor.forum yönetimi de seyrediyor.acaba bu bir sebep olabilir mi.
-
Administrator
karamanli77 Nickli Üyeden Alıntı
şıracı çalıyor bozacı oynuyor.forum yönetimi de seyrediyor.acaba bu bir sebep olabilir mi.
Yönetim olarak ne yapmamızı bekliyorsunuz belki test server hareketlendiriyordur diye yeni bir ustamızı (Baron) çağırdık test server verdi backup hazırladı gene aynı oldu alan gitti yönetim seyretmiyor çaba sarfediyor ondan şüpheniz olmasın ha forum sadece yönetimin sanıyorsanız diyecek bir şey yok tabi sanki sadece biz yararlanıyoruz bu forumdan bunu ima eder gibi bir yorum olmuş bu!
-
Banlı Üye
sayın örnek ben server konusunu kastetmedim. forum aynı kişilerin görüş ve düşüncelerinin yansıtıldığı bir foruma dönüştü. karşı görüş ve düşüncesi olanlara hakaret ediliyor, onlar dışlanıyor ve ötekileştiriliyor. forumdaki bazı kişiler gibi yazı ekler ve görüş belirtirsen iyisin. aksi görüşe sahipsen fetullahçısın ,gericisin, yobazsın.....vb. maalesef forum yönetimi de bu gibilere bir uyarı yapmadığı gibi adeta teşvik ediyor. serbest kürsü bölümünü biraz incelerseniz bana hak vereceksiniz umarım.konuyu açan kişinin görüşü doğrultusunda yazı yazarsan mesele yok. hükümet veya milli ve manevi değerler hakkında yazı eklersen veya görüş belirtirsen bütün tahammülsüzlük ve hakaretler adeta kusuluyor.
sizin belirttiğiniz konu da tabii ki forumun monotonluğu hakkında etkili oluyor. serveri alan tabanı yağlıyor, bir daha foruma uğramıyor, taki serverde bir problem çıkana kadar. selam ve saygılar.
-
Administrator
sayın örnek ben server konusunu kastetmedim. forum aynı kişilerin görüş ve düşüncelerinin yansıtıldığı bir foruma dönüştü. karşı görüş ve düşüncesi olanlara hakaret ediliyor, onlar dışlanıyor ve ötekileştiriliyor. forumdaki bazı kişiler gibi yazı ekler ve görüş belirtirsen iyisin. aksi görüşe sahipsen fetullahçısın ,gericisin, yobazsın.....
vb. maalesef forum yönetimi de bu gibilere bir uyarı yapmadığı gibi adeta teşvik ediyor. serbest kürsü bölümünü biraz incelerseniz bana hak vereceksiniz umarım.konuyu açan kişinin görüşü doğrultusunda yazı yazarsan mesele yok. hükümet veya milli ve manevi değerler hakkında yazı eklersen veya görüş belirtirsen bütün tahammülsüzlük ve hakaretler adeta kusuluyor.
sizin belirttiğiniz konu da tabii ki forumun monotonluğu hakkında etkili oluyor. serveri alan tabanı yağlıyor, bir daha foruma uğramıyor, taki serverde bir problem çıkana kadar. selam ve saygılar.
karamanli77 kesinlikle öyle bir tutum yok en başta ben bunun karşısında olurum kimse kimseyi karşıt görüşlü diye eleştiremez önemli olan sizinde fikirlerinizi söyleye bilmeniz forumda ayrı gayrı yok biri sizin fikirlerinize ters bir konu açtıysa sizde farklı bir konu açarak haksız olduğunu ya da sorun hak
hukuk değil sizin fikirlerinize uygun olmadığı size göre doğrunun bu olduğunu anlatabilirsiniz saygı çerçevesinde. hakaret konusuna gelince kimse kimseye burada hakaret edemez çiftlik değil burası onun için ben herzaman söylüyorum şu serbest kürsü olayını kaldıralım diye ama bir türlü bu olmadı. Aslında o bölümün amacı bu tartışmak doğru olduğunu düşündüklerimizi paylaşmak başka bir amaç yok orada.
Konu Örnek tarafından (18-04-2010 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
sayın örnek ben server konusunu kastetmedim. forum aynı kişilerin görüş ve düşüncelerinin yansıtıldığı bir foruma dönüştü. karşı görüş ve düşüncesi olanlara hakaret ediliyor, onlar dışlanıyor ve ötekileştiriliyor. forumdaki bazı kişiler gibi yazı ekler ve görüş belirtirsen iyisin. aksi görüşe sahipsen fetullahçısın ,gericisin, yobazsın.....
vb. maalesef forum yönetimi de bu gibilere bir uyarı yapmadığı gibi adeta teşvik ediyor. serbest kürsü bölümünü biraz incelerseniz bana hak vereceksiniz umarım.konuyu açan kişinin görüşü doğrultusunda yazı yazarsan mesele yok. hükümet veya milli ve manevi değerler hakkında yazı eklersen veya görüş belirtirsen bütün tahammülsüzlük ve hakaretler adeta kusuluyor.
öncelikle açık yürekliligini kutluyorum kardeşim
fakat bu forumda din,dil,ırk vs gibi ayrımcılık asla olmaz yapan olursada ailemizin içinde barındırmayız
bence sen başka forumlarla karıştırıyorsun burayı
bizler siz üyelerimiz için gecemizi gündüzümüzü paylaşmaya adamışız şimdiye kadar dedigin konuların hiç biri burada olmadı herkes herkesin görüşüne saygılıdır ayrımcılık yapmak zaten gericiliktir
medeniyetsizliktir çağdaşsızlıktır
bu dedigin konuların bir tanesini hangi üyemiz veya üyelerimiz yaptı açıklaman lazım açıklamasan eger seninde onlardan bir farkın olmaz
yönetim ve bizlerin tek amacı var burada önce bir aile sonra bütün bilgilerimizi sizlerle payşalmak başka hiç bir menfaat ve çıkarımız yok biraz seni ve senin gibi düşünen kardeşlerimizi aydınlata bildiysek ne mutlu bizlere
saygılar sunuyorum
bol paylaşımlar
-
Banlı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler