Tecrübe Puanı Hk...
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Tecrübe Puanı Hk... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Tecrübe puanı hakkında yönetici arkadaşlarımızdan bilgi rica ediyorum, nedir ne işe yarar ve kıstası nasıl belirlernir, çünkü forumu biraz araştırdım ...
-
Vip
Tecrübe Puanı Hk...
Tecrübe puanı hakkında yönetici arkadaşlarımızdan bilgi rica ediyorum, nedir ne işe yarar ve kıstası nasıl belirlernir, çünkü forumu biraz araştırdım 175 mesajı olana 19, 128 mesajı olana 10 tecrübe puanı verilmiş, benim 285 mesajım olmasına rahmen ( çoğuda açılmış konudur, eften püften teşekkürlerle doldurulmamıştır) tecrübe puanım 10 olarak gözükmekte, bu konu hakkında yapılacak bilgilendirme için şimdiden yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.....
-
Administrator
Tecrübe puanı uygulaması henüz tamamlanmadı sanırım yakında bu sorunlar giderilecek ve gerekli açıklamalar yapılacaktır.
-
Tecrübe puanı'nı bende çok merak ediyordum,açıklamayı sabırsızlıkla bekliyeçeğim,saygılar.
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
-
Paylaşımcı Üye
Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum bende çok ilginç puanlama var Star1 arkadaşın dediği gibi.Saygılar iyi çalışmalar.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler