Arkadaşlar site mükemel olmuş ben çok beğendim,bu yeni yüzümüz hakında ustadlarımızında izni olursa eğer,yorumlarınızı buradan yapabilirmiyiz,herkeze bol paylaşımlar,saygılar.
![]()
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan Sitemizin Yeni Hali Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar site mükemel olmuş ben çok beğendim,bu yeni yüzümüz hakında ustadlarımızında izni olursa eğer,yorumlarınızı buradan yapabilirmiyiz,herkeze bol paylaşımlar,saygılar....
Arkadaşlar site mükemel olmuş ben çok beğendim,bu yeni yüzümüz hakında ustadlarımızında izni olursa eğer,yorumlarınızı buradan yapabilirmiyiz,herkeze bol paylaşımlar,saygılar.
![]()
Bence eksik çok ama yavaş yavaş giderilcek .Beğenmenize sevindim.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
sitenin yeni hali çok güzel olmuş elinize sağlık
Sitenin yeni yüzü çok hoş olmuş emeği geçen arkadaşların eline sağlık.
DREAMBOX DM 800 HD PVR---Dreambox 500S--
Dijitürk LİG TV-Vestel 42" pixellence42825 HD LCD TV--Merkezi sistem turksat-Hotbird--Cccam server
__________________________________________________ _________
Bakta ibret al Yere düşen yaprağa Bir zamanlar Oda bakardı yüksekten toprağa
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür.Bir sitenin yüzü bu kadar mükemmel olur.![]()
FENERBAHÇE
sitenin yeni yüzü güzel olmış değişiklik iyi olu bazen eneği geçenlere teşekkürler
evetarkadaşlar sitenin ara yüzü güzel olmuş emeyi geçen arkadaşlarımıza teşekürler benim bir fikrim var bunu belirtmek isterim canlı yazışma bölümü olsa nasıl olurdu acaba sadece fikir ??????
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
sade ve güzel olmuş elinize sağlıkl..![]()
Konu wetin tarafından (02-03-2010 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)