bende vedalaşıyorum
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan bende vedalaşıyorum Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : --------------------------------------------------------------------------------
sn murat tan alıntıdır
Konu aşırı derecede başka yönlere kaymış....Herkes istediği gibi istediğini yazmakta özgürdür ama karşısındakini kırmadan, hakaret ...
-
Paylaşımcı Üye
bende vedalaşıyorum
--------------------------------------------------------------------------------
sn murat tan alıntıdır
Konu aşırı derecede başka yönlere kaymış....Herkes istediği gibi istediğini yazmakta özgürdür ama karşısındakini kırmadan, hakaret etmeden, rencide etmeden ve üzmeden..Zıt görüşlerdede olsakta yinede birbirimize tahammül etmemiz gerekir....
Bu olayın başlangıcına gelince selvi64 isimli üyemiz genelde dikkat ettiğim kadarıyla askeri kötüleyen askere her alanda asimetrik savaş yürüten gazetelerin yayınlarını özellikle seçip getirerek tahrik boyutunda yazılar yayınlamakta ve bunları kendi görüşü olmadığını belirtmiş olmasına rağmen bir mesajında yandaş medya diyerek ve ısrarla onların yazılarını yayınlaması o görüşü taşıdığının bir numaralı kanıtıdır...Buna ne ben nede bu forumun diğer sahipleri izin verir....askerimize ve devletimizin diğer kurumlarına yönelik yapılan amerikan güdümlü gazetelerin yayınlarını ısrarla buraya taşımada bende art niyet ararım engingünaydın arkadaşımızda art niyet aramıştırve tepki vermiştir....Forumda çeşitlilik güzeldir evet ama askerin bile şikayet ettiği paçavra gazetelerin yayınlarını ısrarla taşımakta doğru değildir.....Lütfen daha fazla uzatmayın
ben forumunuzda yazılan bazı yazılardan rahatsız oluyorum ama karşı görüşlere hakaret olmamak kaydı ile saygı gösterilmeli düşüncesindeydim ama anladımkı forum yöneticileri tarafındanda selvi64 üyenin yazılarından rahatsız olduğunu üzülerek gördüm forum yöneticileri tarafsız olmalı bence,ancak ve ancak bölücü yazı ve görüşler forum kuralları geregi banlanır, selvi64 arkadaşın alıntı yaptığı gazetelere paçavra demek forum yöneticisine yakışmaz ama üyeler saygı kuralları çerçevesinde eleştiri yapabilirler.ben böyle düşünüyorum size görede yanlış olabilirim.bu nedenle bende forumunuzdan ayrılıyorum beni yanlış anlamayın ben de türküm ve milletimi askerimi çok seviyorum...
hepinize selamlar
-
Administrator
Tartışmaları inceledim ama pek birşeyde anlamadım açıkcası.Neyse kararınızı vermişssiniz.Hakkınızı helal edin eyterlidir bizim için.Bizden yana varsada helal olsun.Selametle.
Konu Ertan AKTEPE tarafından (21-12-2009 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.
-
Super Moderator
halhal kardeş konuyu biraz daha aç ve bu konuşmalar nerde geçiyorondan bahsedermisin ?
-
Administrator
LORD_KING Nickli Üyeden Alıntı
halhal kardeş konuyu biraz daha aç ve bu konuşmalar nerde geçiyorondan bahsedermisin ?
ProsatForum Community® - Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz - ProsatForum hakkında istek,görüş ve önerileriniz için yanlızca bu başlık altında konu açınız.
Ustam benim bulabildiğim bu bölümde 2 selvi64 konusu var dahası varsa bende bilmiyorum
-
Administrator
arkadaşlar hemen gemileri yakmamak lazım illa ki fikir ayrılıkları olacak bu gayet normal prosatforum bir çok forumda göre kaliteli ve anlayışlıdır!
-
Super Moderator
ornek Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hemen gemileri yakmamak lazım illa ki fikir ayrılıkları olacak bu gayet normal prosatforum bir çok forumda göre kaliteli ve anlayışlıdır!
Ustam çok güzel diyorsun katılıyorum sana ama burası bi paylaşım platformu bazı arkadaşlar ise burayı siyaset arenası yapmaya yelkenli bunlara ne demeli ?
-
Administrator
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler