17 mesaj
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan 17 mesaj Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : bu nasıl oluyor çok ilginç.her bir yada iki dak.mesaj atıyor ve uzun yazılar halinde ya bu kişi ordan burdan topladığı ...
-
Banlı Üye
17 mesaj
bu nasıl oluyor çok ilginç.her bir yada iki dak.mesaj atıyor ve uzun yazılar halinde ya bu kişi ordan burdan topladığı haberleri forum üyelerine kendi işimiş gibi yutturuyor ( sanki yazmış gibi ) yada çok işi bilen biri gibi bir havası var.kimmi bu forumu iyi inceleyin anlarsınız.bir de çok önemli olsa bari ha ha.çok aptalca şeyler.kim bu biliyonuzmu örnek diye biri. örnek unutma sen banlamayı çok seversin hadi yine yap tekrar gelicem buraya yazılar mesajlar atıcam.
-
Emektar Üye
esgol Nickli Üyeden Alıntı
bu nasıl oluyor çok ilginç.her bir yada iki dak.mesaj atıyor ve uzun yazılar halinde ya bu kişi ordan burdan topladığı haberleri forum üyelerine kendi işimiş gibi yutturuyor ( sanki yazmış gibi ) yada çok işi bilen biri gibi bir havası var.kimmi bu forumu iyi inceleyin anlarsınız.bir de çok önemli olsa bari ha ha.çok aptalca şeyler.kim bu biliyonuzmu örnek diye biri. örnek unutma sen banlamayı çok seversin hadi yine yap tekrar gelicem buraya yazılar mesajlar atıcam.

buradaki görevli arkadaşları yargılamak senin neyine adı üzerine paylaşım platformu burası bir çoğumuz başka yerden aldıklarımızı burada paylaşıyoruz bunda rahatsız olacak nevar hoşuna gelmiyor ise burada ne işin var hadi yolun açık olsun sen banlamayla uslanmayan birine benziyorsun bu banında bende olsun
-
Administrator
lan benim kafamı bozma beni eleştirmek sana mı kaldı ben kimseyi durduk yere banlamıyorum haberleri ben mi yazacam tabi başka sitelerden alacam oruç oruç benim asabımı niye bozuyon ki sen oldu saçma saçma şeyler yazıp konular açıp herkes forum serverinden yararlansın bende sessiz kalacam başka bir isteğin var mı şu ufacık beyninle beni eleştirme herkese açık bölüm sen yayınlar haberleri biz okuyalım okudumuz dikkatimizi çeken haberleri koyuyoruz
Konu Örnek tarafından (12-09-2009 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
seni ben banlamadım, banlamayacaktım da şu kozlarımızı bir paylaşalım bakim sen kimsin nesin diye bekliyordum ama olmadı
Konu Örnek tarafından (12-09-2009 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler