üzüldüm!!
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan üzüldüm!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sayın prosat yöneticileri sizlerin üye ve mesaj kaygısı olmadığını düşündüğüm forumunuzda zorunlu mesaj yazmadan ileti görünemez ibaresi beni şaşırtmıştır bundan ...
-
Yeni Üye
üzüldüm!!
sayın prosat yöneticileri sizlerin üye ve mesaj kaygısı olmadığını düşündüğüm forumunuzda zorunlu mesaj yazmadan ileti görünemez ibaresi beni şaşırtmıştır bundan çıkardığım anlam sizlerin karşılıksız yardım ve paylaşım politikanızın karşılıksız hiçbirşeyin olmadığı bir gerçeğini anlamış bulunmaktayım buda beni bir prosat üyesi olarak derinden yaralamıştır umarım bu düşüncelerimi dikkate alır ve bir değerlendirme yaparsınız saygılar
-
Administrator
-
Yeni Üye
yaptığınız işe ve harcadığınız emeğe saygı duyuyorum ve sizler sayesinde bilgi ve düşünce alışverişinde bulunuyorum yaptıklarınıza ise yürekten teşekkür ediyorum anladığım kadarı ile yüreklerden gelen teşekkürü az buluyorsunuz ve görsel olsun istiyorsunuz sizler kararınızı vermişsiniz yapılacak birşey yok saygılar
-
Administrator
sayberk Nickli Üyeden Alıntı
yaptığınız işe ve harcadığınız emeğe saygı duyuyorum ve sizler sayesinde bilgi ve düşünce alışverişinde bulunuyorum yaptıklarınıza ise yürekten teşekkür ediyorum anladığım kadarı ile yüreklerden gelen teşekkürü az buluyorsunuz ve görsel olsun istiyorsunuz sizler kararınızı vermişsiniz yapılacak birşey yok saygılar
Bakın zaten yazdım ben gerekeni
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
Unutmadan bu konuda her türlü görüşede açığız kaldırılması konusunda talep gelirse yeniden değerlendirilicektir.
-
Kadrolu Üye
sayberk Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadasım şöyle bir gezin bak sen burada bir tesekür mesajını yazmayı cok görüyon bazı sitelerde senin burayı görme yetkin yok diyor en az 50 mesaj yazıyon ondan sonra konuları okuya biliyon isteyen yazar istemeyen yazmaz nidiyem canın sagolsun eğer bizler burada üyelere birseyler sunmak istiyorsak sizlerden bir tesekür almada hakkımız toplum olarak nekadar hazırcı bir millet olduğumuzu anla uğrasmadan hazır gelsin felsefesini yenersek hepimiz verdiğimiz emeğe saygı duyulduğunu anlarız
saygılarımla....by_draculu45
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler