bi sorun olucaktı prosatforumunda moderator yada bu asağıda yazılan vip üye gibi bu üyelikleri nasıl olabiliyoruz.yeteri kadar mesaj yazarak mı ben bunu anlayamadım.rica etsem anlatırmısınız nasıl olabileceğimizi şimdiden teşekkürler.
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum ile İlgili Görüşler,Hatalar Ve Önerileriniz Forumunda Bulunan bakabilirmisiniz adminler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : bi sorun olucaktı prosatforumunda moderator yada bu asağıda yazılan vip üye gibi bu üyelikleri nasıl olabiliyoruz.yeteri kadar mesaj yazarak mı ...
bi sorun olucaktı prosatforumunda moderator yada bu asağıda yazılan vip üye gibi bu üyelikleri nasıl olabiliyoruz.yeteri kadar mesaj yazarak mı ben bunu anlayamadım.rica etsem anlatırmısınız nasıl olabileceğimizi şimdiden teşekkürler.
Konu hasip tarafından (19-08-2008 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
Mod vip vs tarzda ki görevlendirmeler adminlerin yetkisi dahilinde olan bir durumdur ve mesajla alakası yoktur..Bazen tanıdığımız dostlarımızdan bazende konu açıp alım yaparak mod yetkilendirmesi yapılmaktadır...Siz mod olmakmı istiyorsunuz?![]()
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
Konu hasip tarafından (19-08-2008 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
şu anda vip statüsü ile görevlendirildiniz...Paylaşımlarınız ve sitedeki durumunuza bağlı olarak rütbeniz yükselecektir...Yeni göreviniz hayırlı olsun bol paylaşımlar dilerim![]()
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
hayırlı uğurlu olsun @hasip bol paylaşımlar...
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun.başarılar dilerim.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)