Forumda Yaşanacak Kesinti Hakkında
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Forumda Yaşanacak Kesinti Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sayın Prosatforum üyeleri ve görevli arkadaşlarım,
19,11,2007 tarihinden itibaren Prosatforum suspend(geçici olraka durdurulacak) edileceketir.Bu aksaklığı en geç 7 gün içinde ...
-
Administrator
Forumda Yaşanacak Kesinti Hakkında
Sayın Prosatforum üyeleri ve görevli arkadaşlarım,
19,11,2007 tarihinden itibaren Prosatforum suspend(geçici olraka durdurulacak) edileceketir.Bu aksaklığı en geç 7 gün içinde düzelticeğimizi bilmenizi isteriz.
Sebeplerini merak ediceğinizi bildiğim için yazmakta fayda buldum.
Eski üyelerimiz bilir Prosatforum'un ilk ismi galemif.com'du.Kullandığımız vbulletin sisteminin lisansıda bu adrese aitti ve lisans başkası tarafından bize alınmıştı.Lisans kullanıcı bilgilerinin bize verilmemesi sebebi ile lisansımız galemif.com olarak kalmıştı.Açıkcası bizde pek umursamamıştık.
Bugün serverımıza datcenter dan gelen mailde Prosatforumun durdurulması ve derhal silinmesi istenmiştir.Servercımız saolsun bu durumu hemen bize bildirdi ve fedakarlı ederek sitenin suspend kalmasını sağladı.Ayrıca onada teşekkür ediyorum.
Başlıcak hafta içinde lisansımızı alan kişeye ulaşmaya çalışağım eğer ulaşamazsam mecburen yeni lisans almamız gerekcek bu işlerin en fazla 7 gün sürmesini tahmin ediyorum ama daha kısa sürecektir büyük ihtimal.
Eğer ki dediğimiz 7 günden önce açılırsa forum bütün üyelerimize mail yolu ile iletilecektir.Sizden ricem günde en az bir defa mail kutularınıza bakmanızdır ve bu durum için bize anlayış göstermenizdir.
Saygılarımla...
-
Banlı Üye
-
Kadrolu Üye
-
Emektar Üye
:not-me: olamaz :not-me:
gitti hollandaaaa :puah[1]:
-
-
Kadrolu Üye
:puah[1]: bilgilendirme için tşkler
-
Administrator
Düşünüldüğünden kısa sürdüğü için konu KAPATILMIŞTIR.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)