Sessiz Kalmayalım Arkadaşlar...!!!
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Sessiz Kalmayalım Arkadaşlar...!!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sayın üyelerimiz;
Biliyorsunuz ki PKK son zamanlarda insancıl olmayan davranışlarda bulunuyorlar. Bunun en son örneğini hatırlatmama gerek yok sanırım.
Bu ...
Anketimiz: Mail Göndererek Destek Verecek Misiniz.?
- Katılımcı sayısı
- 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Evet tabiki..!!
-
Beni karıştırmayın..!!
-
Emektar Üye
Sessiz Kalmayalım Arkadaşlar...!!!
Sayın üyelerimiz;
Biliyorsunuz ki PKK son zamanlarda insancıl olmayan davranışlarda bulunuyorlar. Bunun en son örneğini hatırlatmama gerek yok sanırım.
Bu millet, bu devlet, bu çocuklar, bu topraklar hepsi bizim. Biz bunları alırken bedelini fazlasıyla ödedik halen ödüyoruz.
Artık sessiz kalmamalıyız. Ve çıkan sesimizi herkes duymalı. Biz sustukça üstümeze gelecekler, kimbilir daha nice evlatlar teslim edeceğiz PKK illetine. Şimdi belki doğuda ama belkide gün gelecek yanımızda olacaklar.
Biz bu vatanı bedava almadık, eller istiyor diye vazgeçemeyiz..!!
Sizlerden isteğim sivil toplum kuruluşlarına bu durumu kınadığınıza dair mail atarak, onlarında desteklerini istemenizdir.
Lütfen çok geç olmadan...!!!
Örnek bir mail:
Kod:
Merhaba,
Son günlerde yaşanılan hain terör olaylarına halk olarak tepkimizi açıkça
gösteremiyoruz.Bana göre münferit tepkinin etkisiz olacagını ve toplumsal
tavrın daha çok işe yarayacagı ve bu protestonun sivil toplum örgütleri
tarafından belirlenip kordine edilmesi bence en uygunu olandır.
Diğer sivil toplum kuruluşları ile mutakabat sağlayıp uygun bir zamanda ve
tüm yurtta''HALKIN TERÖRÜ PROTESTO''yürüyüşü düzenleyerek onlara
sesimizi duyuralım. Bunun için elinizden gelen yardımı rica ediyorum.
Saygılarımla..
Bazı sivil toplum kuruluşlarının mail adresleri:
Ulusal Politika Araştırmaları Vakfı (UPAV)
upav@upav.org.tr
UMUT VAKFI
vakif@umut.org.tr
Türk Demokrasi Vakfı
tdv@demokrasivakfi.org.tr
SODEV - SOSYAL DEMOKRASİ VAKFI
info@sodev.org.tr
Osmanlı Araştırmaları Vakfı
osav@osmanli.org.tr
BEYAZ NOKTA® GELİŞİM VAKFI
bnv@beyaznokta.org.tr
Atatürkçü Düşünce Derneği
addgenelmerkez@add.org.tr
Konu AloneFanky tarafından (09-10-2007 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
Genlerinde hainlikle doğan,tarihin hiçbir döneminde bağımsız bir "millet" ve "devlet" olamayan,tarih boyunca hep başka millet ve devletlerin "yanaşması" ve "kapı iti" olan pkk ve onun yardakçılarını lanetliyorum.Yine "sahiplerinin" istediği gibi davrandılar;Türk-Kürt demeden 10
günde 27 cana daha kıydılar.Eh artık başınız göğe ermiştir şerefsizler;güya haklarını savunduğunuz(!) Kürt halkına niye kardeşlerini öldürdüğünüzü de yüzyüze gelip açıklarsınız herhalde...Tabii biryeriniz sıkıyorsa...!
-
Banlı Üye
cikcik-38 Nickli Üyeden Alıntı
Genlerinde hainlikle doğan,tarihin hiçbir döneminde bağımsız bir "millet" ve "devlet" olamayan,tarih boyunca hep başka millet ve devletlerin "yanaşması" ve "kapı iti" olan pkk ve onun yardakçılarını lanetliyorum.Yine "sahiplerinin" istediği gibi davrandılar;Türk-Kürt demeden 10
günde 27 cana daha kıydılar.Eh artık başınız göğe ermiştir şerefsizler;güya haklarını savunduğunuz(!) Kürt halkına niye kardeşlerini öldürdüğünüzü de yüzyüze gelip açıklarsınız herhalde...Tabii biryeriniz sıkıyorsa...!
sayın arkadaşlar hepimizin bildiği gibibunlar şu anda mecliste başka yerde aramayalım sen ceza evinden pkklı militanı çıkart millet vekili yap ayrıca pkklı olarak bilinen vekillerle abdullah gül sarmaşdolaş düşündünüzmü nerde hata yapıyoruz hata devletin ve hükümetin acizliğinde her konuda amerikaya bağımlı olmamızdan dolayıdır şehitlerimizi katleden p**kuruları şehirede inecekler lanet olsun bu pisliklere ve bunlara bu fırsatı verenlere ne mutlu türküm diyebilene allah türkü korusun yar ve yardımcısı olsun
EDİT: Sonuç her ne olursa olsun yorumlarınızda biraz daha seviyeli olmanızı öneririz.
Saygılarımla prosat yönetim
Konu AloneFanky tarafından (09-10-2007 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
Konu tüm üyelerimize mail yolu ile iletilmiştir.Umarım gereken ilgiyi görür konu.
-
Dost Forum
ülkesini seven herkes sorumluluklarını yerine getirmeli ve olaylara tepkisini vermelidir. 15 canımız yandı ki daha önceleri daha nice canlarımız yanmıştı.Niçin şehit verdiğimizi unutmayalımmm
-
Yeni Üye
Dostlar dikkatinizi çektimi bilmem ama ülkemizde bulunansöde insan hakları derneğinden çıt çıkmıyor. acaba beylere göre şehitlerimiz insan değilmi?Eğer bu ülkede yaşamak istiyorlarsa TÜRK olduklarını unut masınlar.Eğer TÜRK lüğü kabulet miyorlarsa buyursunlar da kendilerine uyan bir ülkeye gitsinler BURASI TÜRKİYE BURADA YAŞAYANLAR TÜRKTÜR:
:ty14::ty14::ty14:TEKİRDAĞ dan selamlar.
-
Yeni Üye
bu vatan hepimizin kahrolsun bu vatanı bölmeye çalışanlar. Kimsenin bölmeye gücü yetmez... BİZ TÜRK MİLLETİYİZ KİMSE BU ASİL MİLLETİ KİMSEYIKAMAZ... SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....
-
Yeni Üye
vatansizlar ne anlar
vatansizlar ne anlar vatanini anlamini bizim kitabimizda vatan ugrunda ölünüyorsa vatandir BAYRAGI BAYRAK YAPAN ÜZERINDEKi ASiL KANDIR YA SEV YADA TERK ET:noo::noo::noo:
BAYRAGI BAYRAK YAPAN ÜZERiNDEKi ASiL KANDIR EGER UGRUNDA ÖLÜNÜYORSA VATANDIR :noo:
-
Yeni Üye
cagataycatli Nickli Üyeden Alıntı
bu vatan hepimizin kahrolsun bu vatanı bölmeye çalışanlar. Kimsenin bölmeye gücü yetmez... BİZ TÜRK MİLLETİYİZ KİMSE BU ASİL MİLLETİ KİMSEYIKAMAZ... SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....
aynen katılıyorum
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
ProsatForum
-
Yeni Üye
vatanını seven herkess karşı çıkmalı
aSi-MeLeK || EsMeR_CaDIII
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)