Google Chrome'da Facebook Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Konu, 'Web Tarayıcılar' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google Chrome'da Facebook Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
    Google Chrome'da sitelerin masaüstü bildirimi göndermesi mümkün olurken, b konuda kişilerin bilmeden yaptığı işlemler için bildirimleri kapatması da mümkün.
    [​IMG]
    Google Chrome'da üzerinden sitelerin kişilere bildirim yollayarak gelişmelerden haberdar etmesi ile kullanımı başlayan yeni özellik, pek çok site tarafından kullanılmaya başlarken, kişiler için bu konuda seçim yapılması ve istenilen sitelerin bildirim göndermesini sağlamak mümkün. Bu tür sorun yaşayan kişiler aşağıda yer alan adımları takip ederek Facebook bildirimlerini kapatabilir. Ayrıca sadece Facebook için değil, diğer tüm siteler için bu durum geçerli.

    Bu tür bir işlem için kişilerin ilk olarak Google

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    'da yer alan Ayarlar bölümü açması gerekmektedir. Ayarla bölümüne giriş yapıldığında ekranda pek çok seçenek yer alacaktır.

    [​IMG]

    Bu seçenekler arasında ise içerik ayarlarına tıklanmalıdır. Bu bölümde ise bildirimler adı ile istisnaları yönet görülür.

    [​IMG]

    İstisnaları yönet denildiğinde masaüstü bildirimi göndermesi için izin verilen tüm siteler burada listelenmektedir.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kişiler sadece Facebook için değil, istediği tüm siteler için bu bölümünden işlemlere onay verebilir ya da sitelerin onayını kaldırabilir. Bu sadece kişiler masaüstü bildirimleri konusunda kendisini rahatsız eden tüm siteleri kaldırarak, daha iyi bir tarayıcı kullanımı sağlayabilir.
     

Sayfayı Paylaş