Önemlidir!! Key Dosyaları Hakkında
Forumumuzda verilen KAON-SUNNY günlük editli ABSAT tüm yazılımları ve Yumatu, focus, Golden İnterstar ve KAON kke+ dosyaları tarafımdan hazırlanmakta olup hiçbiryerden alıntı çalıntı değildir......
Bir forumda görevli olan Halil Akçay namı diğer ELİT bu key dosyalarını kendisine ait olduğunu ve çalıntı olduğunu idda etmektedir....benim hazırladığım key dosyalarının hazırlanma tarihlerine saatlerine ve hatta yumatu keylerin içine bakarsanız kimseyle uyuşmadığını ve ismimin başharfleri olan MRT harflerini ve forumumuzun adını görebilirsiniz...ayrıca benim keyleri veriş tarihimle onunkinin uymadığını birkaç key veriş tarihine bakarsanız anlarsınız...ben genelde keyleri zamanında değiştirmeye ve sizlere daha çabuk ulaştırmaya özen gösteriyorum...fakat ne hikmetse bu kendini bilmez adam sağdan soldan aldığı dosyaları forumlara dağıtarak ahkam kesmektedir...Bunun tek sebebi bizdeki kendi adının üzerindeki ban işaretidir ve çekememezliktir...daha düne kadar benim dosyalarımı çalıyo dediği MEMEDIM ustaya şimdi şirin görünmek için beni görevli olduğu forumda banlamış...bu ancak çekememzliğin ve ne karakterde birisi olduğunun göstergesidir.....Böyle renk makam mevki peşinde koşan ve forumlarda çift nickle girip kendi verdiği yazılıma kendisi teşekkür eden ve banlandığı foruma başka görevli arkadaşlarının şifresini çalarak giren birini ancak Allaha havale etmek gerek....
Bu seslenişimde o forumun adminlerinedir.....
forumda sadece paylaşım yapıp insanlara faydalı olmak birinci amacı iken kendi şahsi ve kişisel duygularını forum işlerine karıştıran ve keyfi olarak insanları forumdan uzaklaştıran biri için umarım gerekeni yaparlar bizde olduğu gibi....
Bizim tek amacımız siz Sn üyelerimize hizmet edebilmek ve bir parça olsun yardımcı olabilmektir...hiç bir şekilde para pul veya başka bir maddi çıkar için bu hizmetleri yapmamaktayız....amacımız sacede paylaşımda bulunup siz üyelerimize en iyi hizmeti sağlayabilmek ve dostluklar kazanabilmektir....
Tüm üyelerimize Saygıyla Duyrulur...
Mu®aT

LinkBack URL
About LinkBacks