Ertan AKTEPE'den DUYURU
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Ertan AKTEPE'den DUYURU Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Artık UyduTurk.Com Güncel Uydu Haber Portalı da Admin olarak görev almıyacağım bunun sebebi foruma yerince ilgi gösterememdir.Tüm yetklilerimi DGT nickli ...
5Likes
-
Administrator
Ertan AKTEPE'den DUYURU
Artık UyduTurk.Com Güncel Uydu Haber Portalı da Admin olarak görev almıyacağım bunun sebebi foruma yerince ilgi gösterememdir.Tüm yetklilerimi DGT nickli arkadaşıma devrediyorum ve forumu benden daha iyi yöneteceğine eminim.Forumda DGT arkadaşım uygun gördüğü sürece elimden geldiğince bulunmaya çalışacağım ama dediğim gibi artık bu foruma katkı veremediğim kanaatindeyim.Umarım böylesi hayırlı olur.
Saygılarımla
Ertan AKTEPE
-
-
Yeni Üye
free videodecoders
-
Co Administrator
-
hayırlısı ne ise öyle olsun.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Bence'de Hayırlısı Neyse O Olsun Derim
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
-
Co Administrator
Bazı kişiler bazı görevlerle özdeşleşmiştir sen ve görevinde öyle üstat.
Ben örnek ustaya katılıyorum. Tabi ki DGT usta da Admin olsun gayet yakışır. Ama kırmızı olarak kalsaydın daha yakışıklı olurdu sanki
-
Banlı Üye
himm Nickli Üyeden Alıntı
Bazı kişiler bazı görevlerle özdeşleşmiştir sen ve görevinde öyle üstat.
Ben örnek ustaya katılıyorum. Tabi ki DGT usta da Admin olsun gayet yakışır. Ama kırmızı olarak kalsaydın daha yakışıklı olurdu sanki
Haklısım Ustam Bencede Kırmızı Kalmalı Yinede Kendi Tercihine Saygılarımızı Duyarız
-
kırmızı kalsa daha da iyi olurdu ama kendi kararı saygı duymak lazım
ENGİN 02 CO ADMİNİSTRATOR
Fanatiğin olmuşum senin...
En iyisisin alemin...
Ne yapsalar boşuna...
Emren Alex'in yeter sana...
Renkli takım tutulmaz diyene inat...
Büyülersin asil renklerinle...
Aşık edersin herkesi kendine...
Hayranların artar günden güne...
Çekemeyenler taksın anten...
En büyük sensin FENERBAHÇEM...
-
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)