Trafik Kazası Hakkında
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Trafik Kazası Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sevigili forum yöneticileri üyeleri ustalar ve mod arkadaşlerım dün sabah saat 09:30 sıralarında bir oto yıkamacının yıkamış olduğu arabaların pis ...
-
Yeni Üye
-
Emektar Üye
geçmiş olsun arkadaşım..
bu türkiye bu yüzden ilerliyemiyor zaten. hiç bişey tam yapılmıyor.
milletçe benciliz. herkes kendini düşünüo malesef.
-
Administrator
öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum allah korumuş seni dostum.cana geleceğine mala gelsin ..bazen bu tip hatalar yapılabiliniyor ancak bunun için tüm polislerimizi suçlamak yanlış olur. fakat seninde anlattığın gibi her kurumda her teşkilatta hatalı insanlar olabilir....tekrardan geçmiş olsun
Konu Mu®aT tarafından (25-05-2007 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
-
Administrator
Öncelikle çok geçmiş olsun.
O tutanağı tutan polisi de şiddetle kınıyorum.Eğer işini iyi yapamıyorsa bu devleti sömürmekten vazgeçsinler.Rüşvet yemekle bu işler yürümez elbet çıkar ondan milletin ahı.Eminim ki o tutanağı tutan polise 3 5 bişey atsaydınız siz halı çıkardınız tutanakta.Yanlış anlaşılmasın bu lafım tüm polislere değil ama artık çoğu bu duruma geldi malesef:(
-
Dost Forum
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Sende bişey yok ya gerisi önemli değil. Mal her zaman alınır. Allah can sağlığı versin.
Polislerin yaptıklarına gelince bu kadr düz mantık olur mu ya. kaza yaptıysan ya sarhoşsun ya da suç sende. İnsan bir dinler neler olduğunu anlamaya çalışır. Polislere yeterli kadar eğitim verilmiyo sanırım.
Tekrar çok geçmiş olsun kardeşim
Konu Deniz tarafından (26-05-2007 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
-
Kadrolu Üye
Büyük geçmiş olsun
polisin avucuna 2 tane 20 lik sıkıştırsaydın böğle olmazdı devir bu ;)
GÖZÜMDEN YAŞ ALANIN GÖZÜNÜ ALIRIM
[IMG]http://saronlaw.com/gTR_rawk****l0pd.gif[/IMG]
BELLİ Kİ YARINDAN TEZİ YOK VERECEK KATLİME FERMANI AZRAİL
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)