Hayirli olsun.
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Siyasi başlıklar ve karşıt görüşler hakkında! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Hayirli olsun....
Arkadaşlar kızmaca darılmaca yok bu tür konular yasak diye belirtilmiştir. Burada bu tür konuları eşelemeye ne gerek var o kadar konu başlığı var millet tutup başkasının gocunacağı haber başlığını seçiyor. Bu kadar zor mu yahu bu konulardan Prosatforum'u uzak tutmak. Ayrı bir portal mı açmak lazım ne yapmak lazım bu işi çözemedik gitti yahu bu gidişler güncel haberler başlığıda kaldırılacak sanırım serbest kürsüyü kaldırdık oradan devam ediyor bu tür davranışlar.
Prosatforum kuralları madde 1.
Forumumuzda siyasi ve dini propaganda içerikli,ahlaksız,seviyesiz ve saygısız yazıların yazımı kesinlikle yasaktır ayrıca bireyleri dini,dili,ırkı,etnik kökeni ve yaşadığı yöre ile yargılamak,aşağılamak,tahrik etmek kesinlikle yasaktır ve bu kuralı ihlal edenler forumdan süresiz uzaklaştırılır.
Konu Örnek tarafından (07-05-2010 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
siyasi tartışmalar girdiği zaman forumlar pirim kaybediyor yasaklanması gayet yerinde olmuş sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar...
forum için hayırlı olur inşaallah diyelim
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
Bu başlığı ben açmıştım ancak yanlış yapmışım pek ipleyen olmadığı için konuyu kitliyorum isteyen istediği siyasi, dini, ateist, ırkçı, emperyalist, kapitalist, liberalist, sosyalist, komünist, nazist, neonazist, antinazist, söylemi yapıyor zaten bunun derdi bana düşmemesi lazımdı hata yaptığım anladım tüm üyelerden özür diliyorum kusura bakmayın herkes hata yapıyor işte![]()
Konu Örnek tarafından (14-06-2010 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
Prosatforum kuralları madde 1.
Forumumuzda siyasi ve dini propaganda içerikli,ahlaksız,seviyesiz ve saygısız yazıların yazımı kesinlikle yasaktır....
Forum kuralları açıktır. Kurallar uygulanacaktır. Herhangibi bir siyasi partinin propagandasının yapılması gibi partizan faaliyetlere izin verilmeyecektir.
Konu AYDINLANMA tarafından (04-07-2010 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)