İzmir'de Yaşayanların DİKKATİNE !!!
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan İzmir'de Yaşayanların DİKKATİNE !!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : 9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli ...
-
Administrator
İzmir'de Yaşayanların DİKKATİNE !!!
9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak.
İrt Tel= 0532 337 65 52 Babası Enver Süzen...
Umarım aramızdan biri çıkar benim kan grubum AB rh + olduğu için malesef ben gidip kan veremiyorum.
-
Paylaşımcı Üye
ustam buradada yayınlatırsanız daha çabuk bulursunuz.allah sağlık versin.
http://kanbankasi.uzmantabip.com/index.asp?bolum=kankaydet
-
Kadrolu Üye
Bulunması en zorkan grubudur 0 rh(-). Genel verici herkese verebilir ama sadece 0 rh(-) den alabilir.
? zınısım adnıkraF ninekilheT
...royinetsi kamlıkıy iteyiruhmuC eyikrüT
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
-
Kadrolu Üye
Duyarlı olmanız takdire değer.sağolun
-
Katılımcı Üye
İnşallah aanan kan bulunur.
-
Paylaşımcı Üye
slmlr. geçmiş olsun inş bulunur. yanlız bu ilan 2 hafta öncede facebookta yayınlanmıştı hala bulunamaması ilginç hatta ilanda 2hafta önce perşembe günü ameliyat olcak denmişti.allah yardımcısı olsun bir baba olarak enver beyi anlıyabiliyorum çok zor acil şifalar inş...:(
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler