Forumdan banlananlar için:
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Forumdan banlananlar için: Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Forumumuzda esasta ban kaldırma yoktur ama banlanan bazı kişilerin isteği üzere banlarını kaldırma kararı aldık.Ama bu ban kaldırmanın şartları vardır ...
-
Administrator
Forumdan banlananlar için:
Forumumuzda esasta ban kaldırma yoktur ama banlanan bazı kişilerin isteği üzere banlarını kaldırma kararı aldık.Ama bu ban kaldırmanın şartları vardır veilgili kişilere mail yoluyla iletilmiştir.Şartlarımızı kabul etmeleri koşuluyla banlarını kaldırıcağımızı bilgilerinize sunarız...
Bizim amacımız kimseyi kaybetmek veya dışlamak değildir ama buranın da bazı kuralları vardır.Bu kurallar HERKES için geçerlidir.
Saygılarımla...
-
Katılımcı Üye
arkadaslar cumlten soryy ozur yanıı:-)
senden ayrıltdıktan sonra yasamak banada ters bılıyorum ama yasamk zorundayımm sırf senın baska ellrde kahroldugunu gormem içinn....BEYAZ PRENSI GORMEDEN GECMEYINNNN :45:
-
Banlı Üye
-
Administrator
doktor Nickli Üyeden Alıntı
Sen bilirsin affetmek doğru Allah a mahsus ama zaten biz yaptığın için özür bekliyorduk ama insalar şanslarını iyi kullanmıyor neyse banını geri koyuyorum.
Ve şu banları kaldırma kararından da pişman oldum açıkçası.
Değmiyene değmiyormuş...
Saygılarımla...
-
Banlı Üye
Arkadaşlar inşallah bu sefer şanslarını daha iyi kullanır ve forumumuza katkılı olurlar, aramıza dönen arkadaşlar tektar hoşgeldiniz ve bol paylaşımlar diliyorum.
-
Co Administrator
e®tan Nickli Üyeden Alıntı
Sen bilirsin affetmek doğru Allah a mahsus ama zaten biz yaptığın için özür bekliyorduk ama insalar şanslarını iyi kullanmıyor neyse banını geri koyuyorum.
Ve şu banları kaldırma kararından da pişman oldum açıkçası.
Değmiyene değmiyormuş...
Saygılarımla...
Sen yapacağını yapmışsın boşver 2. şansınıda aynı şekilde kullananlar utansın
-
Emektar Üye
vala ben bam olayını sevmem ve kolay kolayda kımseyı bamlamak ıstemem bu yuzden herkesın forum kurallarına uymasını onemle rıca edıyorumkı buyle tatsız olayları gormeyelım ben sahsen ozuluyorum
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)