Prosatforum'dan Yenilikler
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Prosatforum'dan Yenilikler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Forumumuzda kart paylaşımı bölümümüz mevcuttu ama bunu biraz daha ayrıntılı olarak değiştirdik ve uluslar arası kart paylaşımı bölümü açtık.Amacımız yabacı ...
-
-
emeğe saygı başarılarınızın devamını dilerim saygılar.
-
Paylaşımcı Üye
-
Paylaşımcı Üye
hayırlı olsun teşekkürler
-
Yeni Üye
-
Kadrolu Üye
-
-
Super Moderator
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
Forumumuzda kart paylaşımı bölümümüz mevcuttu ama bunu biraz daha ayrıntılı olarak değiştirdik ve uluslar arası kart paylaşımı bölümü açtık.Amacımız yabacı üyelerimizinde kart paylaşımı bölümüne katılımda bulunmaları.Bu sebeble bölüm İngilizce olarak açılmıştır.
Prosatforum Sorgulama Alanı ve Garip Olaylar bölümlerimiz kapatılmıştır.Yakın zamanda 1 2 bölüm daha kapanacaktır.
Eğer istek olursaki yakın zamanda böyle bir talep gelmişti.Alım satım alanı açmayı düşünüyoruz .
Uzun süredir değişiklik yapmıyorduk sanırım biraz değişiklik iyi oldu
Bu arada eksiklerimizi yada isteklerinizi belirtirseniz sevinirim.

uluslararasi kart paylasimi bolumu Prosatforumun daha da buyumesine sebep olacak bir calisma bence.
alim satim bolumununde, olmasi muhtemel bazi durumlara karsi bazi kriterler olusturulursa forumun yararina olur diye dusunuyorum. tum bu calismalarda katkisi bulunan herkesi tebrik ederim
-
Administrator
evet kart paylaşımın uluslararası bir nitelik kazanırsa gerçekten forum daha da büyür hayırlı olsun.http://www.prosatforum.com/forum/itiraflariniz/ şu bölümde pek rağbet görmüyor gibi bu da kaldıralabilir sanırım
Konu Örnek tarafından (05-11-2009 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
üyelerin reklam linklerine tıkılama sayılarınında görünmesi iyi olur serverin devamı için iyi olur sanırım forma emeği geçenlere teşekkürler
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler