Arkadaşlar Ebolatli Arkadaşımızın Dedesi vefaat Etmiştir....Dedemize Allahtan rahmet tüm yakınlarına ve dostuma başsağlığı diliyorum...Ruhu şad olsun...Sizde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
![]()
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Forum Duyuruları Forumunda Bulunan Ebolatli Başın Sağolsun Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar Ebolatli Arkadaşımızın Dedesi vefaat Etmiştir....Dedemize Allahtan rahmet tüm yakınlarına ve dostuma başsağlığı diliyorum...Ruhu şad olsun ...Sizde dualarınızı eksik etmeyin ...
Arkadaşlar Ebolatli Arkadaşımızın Dedesi vefaat Etmiştir....Dedemize Allahtan rahmet tüm yakınlarına ve dostuma başsağlığı diliyorum...Ruhu şad olsun...Sizde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
![]()
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
başın sağolsun @ebolatli ALLAH(cc) sabır versin..
Konu KARADENİZ tarafından (18-08-2008 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.
Allah rahmet eylesin.başınız sağolsun arkadaşım
duruma göre değişir ama bazan dede babadan çok sevilir babanın almadığını o alır allah rahmet eylesin başın sağolsun dostum
:sayın aziz yıldıvıma sormuşlar galatasaray şampiyon olduğunda niye istifa ettiniz diye hatıvlamıyovumdemiştir
saolun arkadşlar dostlar saolsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
başın sagolsun allah cc rahmet eylesin...
başın sağolsun @ebolatli ALLAH(cc) sabır versin..
amin...! dostlar saolsun koca bir asır asırı devirmişti dedem 108 yaşında hayatını sonlandırdı Allah (c.c) mekanını cennet eylesin
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)