merhaba arkadaslar sizlerden ricam focus 8500dci etiketsiz cihaz icin premiere auto yazilimi lazim ustalar lütfen yardim edin saygi ve sevgi ile kalin
(E ve F) Kategorisinde ve Focus Forumunda Bulunan acil focus 8500dci etiketsiz premiere yazilimi lütfen Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : merhaba arkadaslar sizlerden ricam focus 8500dci etiketsiz cihaz icin premiere auto yazilimi lazim ustalar lütfen yardim edin saygi ve sevgi ...
merhaba arkadaslar sizlerden ricam focus 8500dci etiketsiz cihaz icin premiere auto yazilimi lazim ustalar lütfen yardim edin saygi ve sevgi ile kalin
arkadasım cıhazını Golden interstar adlich Receiverin 8005 CIPR-S modeline cevirerek ızleme sansın olabılır.yalnız bu ıs rısklıdır.ıstersen Golden interstar adlich 8005 CIPR-S yazılımına bakıyım.ama cıhazın cokerse sorumluluk sahıbı olmak ıstemem.ben denemedım.
TutamayacagıMsÖzlerVERMEM
BasitKişilerlePolemigeGİRMEM
BazıŞeyleriAslaAFFEDEMEM
YaşanmışlıklarıKolaySİLEmEM
Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM
Cesaretsizligi"gurur'la"ÖRTEMeM
Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM!
Dostlarıma laf ETTİRMEMMM
Tutkularım var, VaZGEÇEMEMMM
Gidiyosan eger,çok Özlesem bile dÖn dEmEMMMM
Agır geliyosa bunlar,firar serbest
sEvEn sEvEr.sEvMeYeN yoL aLıR giDeR
ღ♥ღ...by_serk@n....ღ♥ღ
@by_serkan suan zaten goldene cevirdim ama 8005 cipr_s benim cihaza uymuyor dsr8500 cipr oluyo onda da suan premiere yok o yüzden 8005 cipr premiere okey denen yazilimlari yükledim ama tps haric bisey yok senden ricam golden serisi dsr 8500cipr olan yada focus 8500dci yada bana dönüsümü uykun cihazlardanda olabilir yardim edersen sevinirim tsk
Sn 007live üslubumda ne varmış anlamadım....siz yazmışsınız acil diye bende bunun acili olmaz dedim ne varki bunda .....üslubumu siz bana öğretemezsiniz....ayrıca bunun adminlikle hiçbir alakası yok. dikkat ederseniz sizli konuşuyorum bu size olan saygımı gösterir aynı şekilde sizdende bunu bekliyoruz....sitemizi her gün ziyaret ettiğinizi söylüyorsunuz ben o cevabı yazalı 13 gün geçmiş daha şimdi cevap yazmışsınız bu nasıl hergün gezmedir...söylediklerinizle yaptıklarınız çelişiyor.....bilgnize....
Konu Mu®aT tarafından (25-07-2007 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.
bende şunu söylerim ve sözümün üstüne de söz istemem...murat kardeşimiz yani adminimizin şimdiye kadar ne ters bir sözünü ne de hitap yanlışını gördük aynı şekilde diğer yönetici arkadaşlarında..kimse sitemizdeki yönetimdeki arkadaşlara söz söyleyemez üslub konusunda....saygılarımla mallatyadan cellat44
Konu Cellat44 tarafından (24-07-2007 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
arkadaş bu forumu çoktandır takip ediyosanız bilmeniz lazımki yeni yazılım çıktı ise foruma hemen konur ama çıkmadı ise yapacak bir şey yok demektir ve her gön bu forumu takip ediyosanız bunları bilmeniz gerekir unutmaki burda herkes bir teşekkür için bu işi yapıyor sadece teşekür için![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)