Focustan İnterstara DÖnüşüm Boot Dosyası
(E ve F) Kategorisinde ve Focus Forumunda Bulunan Focustan İnterstara DÖnüşüm Boot Dosyası Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar Focustan İnterstara Dönüşüm Boot Dosyası, bunu attıktan sonra cihazınız Golden İnterstar DSR8005 CI ya dönüşüyor, kolay gelsin.....
-
Banlı Üye
Focustan İnterstara Dönüşüm Boot Dosyası
Arkadaşlar Focustan İnterstara Dönüşüm Boot Dosyası, bunu attıktan sonra cihazınız Golden İnterstar DSR8005 CI ya dönüşüyor, kolay gelsin..
Konu Mu®aT tarafından (06-08-2008 Saat 01:27 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
-
Yeni Üye
Halil Akçay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Focustan İnterstara Dönüşüm Boot Dosyası, bunu attıktan sonra cihazınız Golden İnterstar DSR8005 CI ya dönüşüyor, kolay gelsin..
versıon mısmatch yazdı defalarca denedim ınterstar bootu kabul etmiyor
HAYATA GÜLÜMSEYİN.

-
Banlı Üye
msn ni yaz oradan görüşelim..
-
Yeni Üye
devam
msn ni yaz oradan görüşelim..
msn kullanamıyoruz resmi daıre foruma devam
Konu humprey tarafından (27-04-2007 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
Sebep: maalesef
HAYATA GÜLÜMSEYİN.

-
Banlı Üye
humprey Nickli Üyeden Alıntı
msn kullanamıyoruz resmi daıre foruma devam
O zaman şöyle söyliyeyim bütün boot dosyaları, verdiğim linkte, yalnız yükleme yaparken yükleme programının üzerinde boot bölümü seçili olacak, kolay gelsin..
http://rapidshare.com/files/28174496...oujda.zip.html
-
Yeni Üye
engellemeden dolayı giremiyorum seni çok sıktım farkındayım hakkını helal et forumdan indrebileceğim hazır bişey varsa olur yoksada canın sağolsun .eyvallah
HAYATA GÜLÜMSEYİN.

-
Banlı Üye
engellemeden dolayı giremiyorum seni çok sıktım farkındayım hakkını helal et forumdan indrebileceğim hazır bişey varsa olur yoksada canın sağolsun .eyvallah
Arkadaşım sıkmak ne demek, sana bütün but dosyalarını gönderdim mutlaka bir tanesi işini görür, bu arada biz burada bilgi alış verişi yapıyoruz, bizde sıkılma diye bir şey olmaz. Msn adresin olsaydı bu kadarda uğraşmazdın, iyi çalışmalar..
-
Yeni Üye
Arkadaşım sıkmak ne demek, sana bütün but dosyalarını gönderdim mutlaka bir tanesi işini görür, bu arada biz burada bilgi alış verişi yapıyoruz, bizde sıkılma diye bir şey olmaz. Msn adresin olsaydı bu kadarda uğraşmazdın, iyi çalışmalar..
çok teşekkürlerde ben rapide giremiyorum yasaklı elımde sadece gonderdiğin tek boot dosyası var
HAYATA GÜLÜMSEYİN.

-
Banlı Üye
çok teşekkürlerde ben rapide giremiyorum yasaklı elımde sadece gonderdiğin tek boot dosyası var
Lin yenilenmiştir, birde burayı dene. Kolay gelsin..
http://dosyam.net/?id=9mf86e
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)