Arkadaşlar, Focus Serisi Cİhazlara ait sorunlar ve çözümleri buradan takip edelim başka konu açmayalım..
(E ve F) Kategorisinde ve Focus Forumunda Bulunan Focus Serisi Cİhazlara ait sorunlar ve çÖzümler Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar, Focus Serisi Cİhazlara ait sorunlar ve çözümleri buradan takip edelim başka konu açmayalım.....
Arkadaşlar, Focus Serisi Cİhazlara ait sorunlar ve çözümleri buradan takip edelim başka konu açmayalım..
Konu Mu®aT tarafından (06-08-2008 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar Focus un yeni key menusunda dcw key girme yeri değişmiş 36 haneli key menusune Menü+Mavi tusuna basarak girebilirsiniz. Bilmeyenler için yazıyorum.
arkadaslar bende focus 8500 var ve su an tps ler auto acılıyor ve polsat keyleri atmak istiyorum acaba diğer keyler gidermi yani tps keyler giderde yerine polsat keylermi gelecek bu konuda bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşkler..
bende 15600 1 mgb lık var bunun flashını 2 mgb lık yaptırsam hangi yazılımları atabiliriz?
arkadaşlar acil yardım .... BENDE FOCUS 8500DCI VAR TPS KANALLARINA GELDİĞİMDE CİHAZ KİTLENİYOR BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM :(
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)