focus 8500 dci etiketliler için newcamd kart paylaşımı
(E ve F) Kategorisinde ve Focus Forumunda Bulunan focus 8500 dci etiketliler için newcamd kart paylaşımı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : evet arkadaşlar focus 8500 dci yeşil etiketli cihazlarla kart paylaşım metoduyla yayınları izleyebilirsiniz
öncelikle cihazımızı jtag veya masterboot dosyalarıyla golden ...
-
Yeni Üye
focus 8500 dci etiketliler için newcamd kart paylaşımı
evet arkadaşlar focus 8500 dci yeşil etiketli cihazlarla kart paylaşım metoduyla yayınları izleyebilirsiniz
öncelikle cihazımızı jtag veya masterboot dosyalarıyla golden interstara çeviriyoruz
sonrasında ekte verdiğim yazılımlardan hangisini tercih ederseniz onu cihazınıza yüklüyorsunuz
açıklama ve programları burdan
netframework 3.5 trial beta sürümü ve trial reset programlarınıda burdan indirebilirsiniz
önemli not : bilgisayarınızda net framework 3.5 yüklü olmak zorundadır
Konu w8888 tarafından (27-12-2008 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
-
Vip
w8888 Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar focus 8500 dci yeşil etiketli cihazlarla kart paylaşım metoduyla yayınları izleyebilirsiniz
öncelikle cihazımızı jtag veya masterboot dosyalarıyla golden interstara çeviriyoruz
sonrasında ekte verdiğim yazılımlardan hangisini tercih ederseniz onu cihazınıza yüklüyorsunuz
açıklama ve programları
burdan
netframework 3.5 trial beta sürümü ve trial reset programlarınıda
burdan indirebilirsiniz
önemli not : bilgisayarınızda net framework 3.5 yüklü olmak zorundadır
Ellerine sağlık dostum başarılarının devamını dilerim
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
ustadım focusa kart paylaşımı diye okudum ama türkce bişi göremedim arkadaşımın vardı yeni yazılım atıverdim ozaman gördüm ama anlamadım acıklama burada diye var ama türkce deyil sagıalarımla
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler