finest plusla ilgili soru sorunlar buraya
(E ve F) Kategorisinde ve Finest Forumunda Bulunan FİNEST ilgili soru ve sorunlar burdan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : finest plusla ilgili soru sorunlar buraya...
finest plusla ilgili soru sorunlar buraya
Finest p 6000 fta serisi cihazda emu kismini nasil gorebiliriz... Keyleri duzenlemek ve eklemek icin bilgi istiyorum... İlgili arkadasimin dikkatine...
Ucurtmalar Ruzgar Gucu ile Degil ;
O Guce Karsi Durduklari icin UCARLAR...
MuNZuR Derki : Insan olarak bildigim bir sey varsa oda hic bir sey BiLMEDiGiMDiR....
Tesekkurler yardim icin... Ayriyeten bi soru daha Maclari veren kanal TSI 2 kanalini otomatik olarak keyleri almiyormu cihaz ? Musterime kurdum ama Tsı 2 (11526 H 27500 Hotbird) seyremedim & seyrettiremedim de?
MuNZuR Derki : Insan olarak bildigim bir sey varsa oda hic bir sey BiLMEDiGiMDiR....
Internet uzerinden cihazi guncelledim en son yazilimi yuklu... Emuyuda aktif ettim.. Ama acilmadi kanallar ???
[quote=MuNZuR;19630]Internet uzerinden cihazi guncelledim en son yazilimi yuklu... Emuyuda aktif ettim.. Ama acilmadi kanallar ???[/
munzur aşağıdaki yazılımı yükle açılır yükledikten sonra dil menüsünü türkçe yapman lazım yaptıktan sonra usuha ve france 5 kanalı yan yana getir bu iki kanal arasında kanal değiştir kanallar açılacaktır
Konu VİPPXX tarafından (18-10-2007 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Yardimin ve bilgilerin icin tesekkurler bir dahaki cihaz satisimizda ve montajimda kesinlikle onerini dikkate alacagim... Kolay gelsin diyerek hayirli calismalar diliyorum. Musterimize bu siteyi onerdim uye olacak ve bu konuyu okuyacaktir...
arkadaşım bu gbox dosyasını normal finest loderinden mi yüklemem gerekiyor plus 8000 cihazım var
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)