FİNEST ilgili soru ve sorunlar burdan
(E ve F) Kategorisinde ve Finest Forumunda Bulunan FİNEST ilgili soru ve sorunlar burdan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : selam,
anlasılıyorkı o aletı alamıycam ınternet yuzunden. O zaman aleti fabrika ayarlarına dondurmek su halde ne gıbı bır avantaj saglayacak ...
-
Yeni Üye
selam,
anlasılıyorkı o aletı alamıycam ınternet yuzunden. O zaman aleti fabrika ayarlarına dondurmek su halde ne gıbı bır avantaj saglayacak bana? zaten multıvısıonları ve yukarıda verdıgınız kanalları seyredıyorum. su halde halen acılmayan kanallar ıcın baska bır program yuklememe gerek varmı?
-
Kadrolu Üye
ahumit Nickli Üyeden Alıntı
selam,
anlasılıyorkı o aletı alamıycam ınternet yuzunden. O zaman aleti fabrika ayarlarına dondurmek su halde ne gıbı bır avantaj saglayacak bana? zaten multıvısıonları ve yukarıda verdıgınız kanalları seyredıyorum. su halde halen acılmayan kanallar ıcın baska bır program yuklememe gerek varmı?
arkadaş yayınlarda gitme varsa fabrika ayarlarına dön ve yani yazılım atılmadı ise yeni yazılımı yükle
-
Kadrolu Üye
ahumit Nickli Üyeden Alıntı
selam,
arkadaş yayınlarda gitme varsa fabrika ayarlarına dön ve yani yazılım atılmadı ise yeni yazılımı yükle yayınları daha iyi alırsın
-
Yeni Üye
Belırlı bir adresin varmı gelip gorussem?
-
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)