İOS Motorola Moto G (2014) Android M güncellemesini alabilir!

Konu, 'Motorola' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Motorola Moto G (2014) Android M güncellemesini alabilir!

    Motorola Moto G(2014): Android 5.1 ve M güncellemesini alacak mı?

    [​IMG]
    Birçok akıllı telefın üreticisinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı Android 5.1 sürümünün hangi üreticilerin kullanıcılarını sevindirecek şimdilik bilinmiyor. Ancak yeni gelen haber yakında Motorola Moto G kullanıcıları için gerçekleşebilir.
    Twitter üzerinde bir kullanıcı ile Motorola arasınoa gerçekleşen konuşmada Motorola : Moto G (2014) versiyonunun yakında Android 5.1 Lolipopfüncellemesinin sunulacağını söyledi. Ama haberin belkide en önemli kısmı ikinci mesajda gibi görünüyor. Söz konusu tweet'te "Google Android M kaynak kodunu serbest bıraktığında bizler güncellemeyi almanız için sabırsızlanıyoruz" deniliyor.
    [​IMG]Moto G (2014) versiyonunun Android M güncellemesini alacağını kesin söylemek mümkün değil. Çünkü daha öncede olduğu gibi sosyal medya ortamlarında şirket adıyla yapılan yorumlar ya yalanlanıyor yada yanlışlık olduğu gerekçesiyle siliniyor.
    Umarız Motorola yakın zamanda Android 5.1 ve M hakkında net bir bilgilendirme mesajı yayınlar ve güncelleştirme hakkındaki kuşkuları giderir.
     

Sayfayı Paylaş