İOS Scorp Android'de Boy Gösterecek

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=1]Scorp Android'de Boy Gösterecek[/h][h=2]Oldukça başarılı bir sosyal medya girişimi olan Scorp, Android tarafına da geldi.[/h][​IMG]Türkiye içerisinde baktığımız da gençlerin arasında son dönemlerin en popüler uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan Scorp, Artık Android’de. Bu zamana kadar sadece yalnızca iOS uygulamasıyla toplam da 300 bin kullanıcıyı geride bıraktığını açıklayan Scorp yetkileri, Android açılmasıyla birlikte çok daha hızlı büyümesine daha hızlı devam edebilir. Bakıldığını da uygulamanın geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde toplam da kullanıcı sayısı 180 bin.

    [​IMG]

    Kullanıcı sayı içerisinde artışla birlikte karşımıza çıkan video içeriklerinde de sayısı arttıran Scorp’un yapmış olduğu güncel istatistiklerine göre, Günde yüklenen ortalama video içerisinde sayısı 25 – 30 bine çıkmış.
    Scrop ile ilgili olarak bir diğer önemli güncelleme ise Türkiye ce ABD konumlarının ayrılması beraberinde bu sayesi de yaz sonucunda ABD pazarına oldukça hızlı giriş yapmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların yaş ortalamasın 21 olan Scorp’un, Neredeyse oldukça iyi bir tanıtım beraberinde iş planıyla bu Pazar üzerinde genç kullanıcılarla birlikte yakalamış oldukları başarılı oldukça yüksek.
     

Sayfayı Paylaş