İFA 2015 Samsung Gear S2 Duyuruldu!

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı saat serisini IFA Berlin 2015 öncesi duyurdu. Gear S2 ve Gear S2 Classic modellerinin özellikleri


    [​IMG]Samsung'un merakla beklenen akıllı saati Gear'ın yeni nesli bir süredir teknoloji gündemini meşgul ediyordu. Samsung Gear S2 ve Gear S2 Classichakkındaki iddialar gerçekleşti ve Güney Koreli şirket yeni giyilebilir ürünlerini resmen tanıttı.
    İki ayrı model ile geldi

    Oval ve yumuşak tasarım hatlarına sahip iki modelin birbirine göre kullanım amacı yönünden farkı bulunuyor. Gear S2 modeli kauçuk kayışı ile daha çok spor aktivitelerinde kullanıma odaklanırken, Gear S2 Classicmodeli deri kayışı ile şıklığa ve günlük kullanıma odaklanıyor. İki model arasında teknik bir farklılığı bulunmuyor.
    [​IMG]
    Teknik Özellikler Neler?

    Yeni Samsung Gear modelleri 1.2 inç yuvarlak Super AMOLED ekrana sahip. 360x360 piksel çözünürlüğündeki ekranlar 302 ppi değeri sunuyor. Çift çekirdeki 1 GHzişlemciye sahip Gear 2 ve Gear 2 Classic, 512 MB bellek ve 4 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Yeni cihazlar öncülleri gibiTizen platformunun üstüne inşa edilmiş ve Samsung'un özel Gear uygulamalarını destekliyor. 11.4 mm kalınlığındaki saatlerin 250 mAh pil kapasitesi ile 2 ila 3 gün arasında bir kullanım sunması bekleniyor.
    [​IMG]
    3G model daha kalın

    Samsung, yeni Gear S2 modelleri arasında 3G destekli bir türevi de kullanıma sundu. 3G destekli model, standart modele göre 2 mm daha kalın. Hücresel modelin kalınlığı, artan pil kapasitesinden kaynaklanıyor. Bu modelde hücresel bağlantının yaratacağı pil tüketimine karşın 300 mAh'lık bir pil tercih edilmiş durumda. Gear S2modellerinin satış tarihi ve liste fiyatı ise henüz açıklanmış değil.
     

Sayfayı Paylaş