Windows 10 için 90 gün ücretsiz deneme sürümü detaylandı

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Geçtiğimiz Çarşamba gününden itibaren teknoloji dünyasının kalbi Windows 10 ile birlikte atıyor. Microsoft’un tüm cihazları bir arada toplamak istediği son işletim sistemi olan bu yeni Windows, 29 Temmuz’daki büyük lansmanıyla milyonlarca Windows 7 ve 8.1 kullanıcısına ücretsiz olarak sunulmuştu.
    Ancak daha eski sürümler veya başka işletim sistemi kullanan kullanıcıları da unutmayan Microsoft, bugünden itibaren Windows 10’u denemek isteyenler için 90 günlük ücretsiz deneme sürümünü yayınladı. Hâli hazırda eski kullanıcılarına yeni işletim sistemini ücretsiz sunarak herkesi şaşırtan şirket, bir de üç aylık ücretsiz deneme sürümü yayınlamasıyla gerçekten gözlerimizi yaşarttı desek yeridir.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    üzerinden indirilebilecek Windows 10 sürümünün kurumsal kullanıma yönelik Enterprise edisyon olduğunu belirtelim. Yani Windows 10 Home veya Pro sürümleriyle birlikte gelen Posta, Kişiler, Takvim, Fotoğraflar ve özellikle de Cortana gibi uygulamalar bu sürümde bulunmuyor. Ek olarak Windows uygulama mağazasının da bulunmadığı Windows 10 Enterprise’ta programları eski tip yöntemlerle kurmak gerekiyor.
    Tüm bunların sebebi ise, sürümün son kullanıcı için tasarlanmamış olması. Yine de kurumsal kullanıcılara yönelik tasarlanan bu sürümü yine de Windows 10’u merak eden son kullanıcıların da denememesi için hiçbir sebep bulunmuyor. Yalnızca kimi özelliklere sahip olamayacağınızı bilseniz yeter.
     

Sayfayı Paylaş