Windows 10 İçin VLC, Güncellendi

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Windows 10’un çıkışıyla birlikte, popüler medya oynatıcı VLC için de yeni bir güncelleme geldi.

    Microsoft’un en yeni işletim sistemi Winows 10, yaklaşık iki haftadır resmen aramızda. İşletim sisteminin sunduğu yeniliklerin yanı sıra, uygulama geliştiricileri de yeni Windows’un çıkışıyla birlikte uygulamalarını yenilemeye başladı. Windows Store’da yer alan VLC sürümü de Windows 10 için yenilenen uygulamalar arasında.
    VideoLAN’ın popüler medya oynatıcısı, bir süredir hem standart masaüstü, hem de Windows Store uygulaması olarak piyasada bulunuyordu. Uygulamanın Windows Store sürümü ise bahsettiğimiz şekilde makyajlanmış durumda. Arayüzünde iyileştirmeler yapılan VLC, güncelleme ile birlikte sık karşılaşılan hatalardan da arındırılmış.
    Yeni güncelleme ile birlikte VLC’ye, daha hızlı erişim için bir de mini oynatıcı eklenmiş. Ayrıca uygulamanın nispeten zayıf sistemlerde de akıcı bir şekilde çalışması için optimizasyon konusunda da düzenlemelere gidildiği belirtildi
    En yeni VLC sürümü Windows Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Her ne kadar Windows 8’in mağazasında da VLC uygulaması bulunsa da, yeni güncellemeyle birlikte gelen özelliklerin tümünden faydalanmak için Windows 10 sürümünü edinmek şart.
     

Sayfayı Paylaş