iOS 9 Beta Nasıl Yüklenir?

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple'ın Eylül ayında kullanıma sunacağı iOS 9 için geliştirici beta testlerinden sonar herkese açık beta testi de başladı. Peki iOS 9 beta nasıl yüklenir


    [​IMG]Apple'ın WWDC 15 açılış etkinliğinde OS X El Capitan 10.11 ile birlikte tanıttığı yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 9 için hemen etkinliğin ardından ilkgeliştirici beta sürümü yayınlanmıştı.
    Apple'da OS X Yosemite'nin ardından iOS tarafında ilk olarak iOS 8.3 ile karşımıza çıkan açık beta testlerine daha önce de sizlerle paylaştığımız gibiiOS 9 ile devam eden Apple, ilk açık beta sürümünü kullanıcılara sundu. İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan iOS 9 Beta sürümünün nasıl yüklenileceğine geçelim.
    [​IMG]
    1) Apple Beta Yazılım Programına Kayıt Olun

    iOS 9 yüklemek için ilk yapmanız gereken Apple'ın Beta Yazılım Programına kaydolmak. Bunun için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    adresine girip,Apple kimliğiniz ile oturum açmanız yeterli.

    2) iOS Cihazınızı Kayıt Edin

    Apple Beta Yazılım Programına kaydolduktan sonra iOS sekmesinde yer alan enroll your iOS Device bağlantısına tıklayın ve açılan sayfadaki adımlara geçin.
    3) iOS Yedeklemenizi Arşivleyin

    Bu adımda ise, eğer iOS 9'dan memnun kalmaz ve bir sorun ile karşılaşırsanız sorunlarınıza çözüm olması için mevcut iOS sürümünüzü bilgisayarınıza iTunes ile yedekleyip, aldığınız yedeği arşivlemenizgerekiyor.
    Bunun için aygıtınızı bilgisayarınıza takın ve iTunes'u açın, kenar çubuğunda Özet'i tıklayın ve açılan sayfada Şimdi Yedeklebutonuna basın. Yedekleme tamamlandıktan sonra ise iTunes -> Terichler -> Aygıtlarmenüsünü takip edip, Control tuşuna basarken son aldığınız yedeklemeyi tıklayın ve Arşivle'yi seçin.
    4) Cihazınıza Gerekli Profili Yükleyin

    Yedekleme ve yedeği arşivleme işleminizi bitirdikten sonra iOScihazınızdan

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    tıklayın ve gerekli profili iOS cihazınızayükleyin. Bunun için bağlantıya tıkladıktan sonra ekranınızda karşınıza çıkacak adımları takip etmeniz yeterli.

    5) Cihazınızı iOS 9'a Güncelleyin

    iOS 8.1.3 ve üzeri yüklü cihazınız ile, ki önerim iOS 8.4, bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınız üzerinden Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncellememenüsünü takip ettikten sonra cihazınıza iOS 9 Public Beta'yıyükleyebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş