İOS Android M Yakında Tanıtılabilir

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google, bu ay sonu düzenleyeceği Google I/O 2015 etkinliğinde Android’in yeni sürümü Android M’yi tanıtacak. Android M hakkındaki detaylar haberimizde.

    [​IMG]
    Her yıl düzenlenen Google I/O etkinliği özellikle android tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Google bu etkinlikte Android’in yeni sürümü, yeni cihazlarını ve yeni hizmetlerinin duyurusunu yapıyor. Firma, geçtiğimiz yıl düzenlenen Google I/O 2014 etkinliğinde de AndroidL'yi tanıtmıştı.Android M Geliyor!

    Uzun süre test aşamasında olan Android L daha sonra Android 5.0 Lollipopolarak karşımıza çıkmıştı. Google’ın 28 Mayıs 2015 tarihinde düzenleyeceği Google I/O etkinliğinde Android’in yeni sürümünü tanıtması bekleniyordu. Bu beklentiler Google’ın, “İş için Android” güncelleme içeriğini yayınlamasıyla daha da güçlendi.[​IMG]İş için Android güncellemesinde “AndroidM” işletim sisteminin adı geçiyor.Muffin veya Marshmallow ismini alması beklenen Android M hakkında henüz bilgi bulunmuyor. Ancak Google’ın Android M sürümü ile sistemde performans odaklı iyileştirmeler yapıp özellikle de RAM tüketiminde yaşanan sorunları çözmesi bekleniyor.
     

Sayfayı Paylaş