Kadıköy'de tur gecesi

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını 3-1 mağlup etti. Temsilcimizi play-off turuna taşıyan goller Meireles (8'), Sow (17') ve Webo'dan (33') geldi.
    [​IMG]
    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Red Bull Salzburg takımı ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaştı. Tam 243 gündür Kadıköy'de Avrupa Kupası maçı kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Red Bull Salzburg'a da aynı tarifeyi uygulayarak adını Şampiyonlar Ligi play-off'una yazdırdı ve gözünü CAS'tan gelecek müjdeli habere çevirdi.
    Fenerbahçe efsanesi Selçuk Yula'nın ölüm haberiyle sarsılan Fenerbahçeli taraftarlar, Avusturya ekibinin 4. dakikada Soriano ile bulduğu golle kısa süreli bir şok yaşasa da sarı-lacivertli futbolcuların kendine gelmesi zaman almadı. Bu golden 5 dakika sonra Meireles'in ceza sahası dışından attığı şık vole golüyle rakibine cevap veren temsilcimiz, 17. dakikada Sow ve 33'te Webo'nun yine aynı güzellikteki golleriyle skoru 3-1'e getirerek ilk yarıda Red Bull'un fişini çekti.
    Bu sezon Saracoğlu'nda ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ilk maçın yıldızları Sow ve Cristian'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Hafif sakatlığı bulunan Emre kadroda yer almazken, yeni tranfer Alper Potuk karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Fenerbahçe ilk yarıdaki etkili oyununu 3 jeneriklik golle süsleyince tur biletini ilk 45 dakikada cebine koymuş oldu. Maçta iki asist yapan Dirk Kuyt Fenerbahçe'de göze çarpan isimlerden birisi olurken, Meireles 44. dakikada sakatlanınca oyunu sedye ile terk etmek zorunda kaldı.
    Maçın ikinci yarısında kontrollü bir oyun sergileyen F.Bahçe, özellikle son 20 dakikada rakibin baskısına maruz kaldı. Bu bölümde sahneye çıkan Volkan Demirel kurtarışlarıyla kalesini gole kapatınca maç 3-1 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.
     

Sayfayı Paylaş