Nabilosat CCcam autoswitch plugin v 0.2 (birden fazla cfg kullanmak için)
Dreambox Kategorisinde ve E1 Gerekli Programlar-Eklentiler-Temalar Forumunda Bulunan Nabilosat CCcam autoswitch plugin v 0.2 (birden fazla cfg kullanmak için) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Birden fazla cccam.cfg dosyası kullanıyorsanız bu eklenti tam sizin için.Nabilosat image kullanıcıları içindir.
Yapmanız gereken bu eklentiyi kurup /var/etc içinde ...
-
Administrator
-
Kadrolu Üye
paylasım için tesekürler üstat
-
Katılımcı Üye
bu eklentiyi başka imageler için denememizin bir sakıncası, cihaza bir zararı olur mu?
-
Yeni Üye
paylaşım için çok teşekkürler
-
Katılımcı Üye
-
Katılımcı Üye
Söylendiği gibi yapmama rağmen çalışmadı
-
Paylaşımcı Üye
ustam bu eklentiyi nereye kuracağız...tam bana göre lakin nasıl yapılacağı izah edilmemiş...
-
Paylaşımcı Üye
morss Nickli Üyeden Alıntı
Söylendiği gibi yapmama rağmen çalışmadı
kıpkıp Nickli Üyeden Alıntı
ustam bu eklentiyi nereye kuracağız...tam bana göre lakin nasıl yapılacağı izah edilmemiş...
ustam addonstan yükleniyormuş buldum..yükledim ve tarifinize göre cfg leri açtım ve server bilgilerini girdim...ama çalıştıramadım...bilginize ...kullandığım imaj nabilo 0.8 dir.....
-
Yeni Üye
kıpkıp Nickli Üyeden Alıntı
ustam addonstan yükleniyormuş buldum..yükledim ve tarifinize göre cfg leri açtım ve server bilgilerini girdim...ama çalıştıramadım...bilginize ...kullandığım imaj nabilo 0.8 dir.....
flashFXP ilebağlantı yaptıkdan sonra var/etc/cccam.cfg leri kopyala yapıştır şeklinde çoğalta bilirsin ben aynı cccam içine ikisinide kopyalayıp çalıştırıyorum info prağramında ben ayrı ayrı göremedim tek cfg görünüyor
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler