NetCaptor 7.5.4

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

  1. Rss Pc Bot
    Offline

    Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

    Kayıt:
    18 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    489
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    NetCaptor 7.5.4
    Boyut : 828 Kb
    Kullanım izni : 15 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

    TANITIM
    [​IMG]
    Ayni anda birden çok siteyi gezebilmenizi saglayan buradaki tarayici, her pencereyi ayri sekmelerde açarak aralarinda geçisi basitlastiriyor. Ayni anda açilacak pencere sayisi sistem ile sinirli. Bunlarin yani sira araç çubugunu ayarlayabilirsinsinsin, sürükle, birak metodu ile URL’leri ayri pencerelerde açabilme, otomatik açilan ek pencerelerin kapatilmasi, resim, ses, video, animasyon yüklemelerini açip kapama,, izlelenecek baslik sayisini sinirlama. Sekmelere kendiniz isim verebilirsinsin, çoklu arama motorlarini destekleyen, ayarlanabilen bir arama yapabilirsinsinsin. Belirttiginiz bilgilere bagli olarak HTML formlarini otomatik doldurtabilirsinsin, klavye kisayol tuslarini kullanabilirsinsinsin.
    Istenmeyen pop-up pencerelerin kapatilmasi özelligini içeren PopupCaptor isimli eklenti ilave özellik olarak mevcut.
    Yeni sürümde google, RoboForm araç çubuguna destek verilmis, çerezler hakkinda bilgi veren bir özellik ilave edilmis. Yazilimin kisisel olarak kullanilmasi durumunda ücretsiz kullanilabilecegi belirtiliyor.
    Bu uygulamai türkçelestirmek için verilen adresdeki ntur.ini dosyasini uygulama files altinda netcaptor dizininde languages klasörü altina kopyalayin, uygulama arayüzünde view sekmesinde languages kismindan türkçeyi seçip uygulamai yepyeniden çalistirin. NetCaptor artik türkçe olarak kullanabilirsinsinsin.
    Adres:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !



    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !





    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş