İsrail büyükelçisi canlı yayında ecel terleri döktü!

Konu, 'Türkiye'den Haberler' kısmında asker_31 tarafından paylaşıldı.

  1. asker_31
    Offline

    asker_31 Banlı Üye

    Kayıt:
    2 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    215
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    İZMİR
    İsrail Büyükelçisi'ni ağırlayan Cüneyt Özdemir konuğuna ecel terleri döktürdü ve canlı yayında adeta küçük çapta bir 'One minute' olayına imza attı.
    GAZETECİLER.COM
    CNN Türk ekranlarının gözde programı 5N 1K yine hayli ilginç bir canlı yayına sahne oldu. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu program İsrail’in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy'i ağırladı. Özdemir'in kararlı tavrı ve soruları büyükelçiye ecel terleri döktürdü.

    İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucunda hayat adeta bitmiş, şehir yerle bir olmuştu. Dünyanın bir çok bölgesinde olduğu gibi Türkiye'de de bölgeye dönük geniş bir yardım ve dayanışma kampanyası başlamıştı. Gazze'ye ulaştırılmak üzere hazırlanmış yardım malzemeleriyle yüklenmiş gemiler yola çıkmak üzere. Ancak İsrail hükümeti bu yardım malzemelerine el koyarak kendisinin dağıtacağını açıklamış, malzemeleri getiren görevliler ve gönülleri de ülkelerine geri göndereceklerini açıklamıştı.

    Cüneyt Özdemir, konuyu muhatabıyla konuşmak için İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy'i canlı yayında konuk etti. Ancak, Büyükelçinin Gazze için çizdiği pembe tablo Özdemir'i tatmin etmeyince 5N 1K ilginç diyaloglara sahne oldu. Özdemir, konuğunu sıkıştırmaktan geri durmadı, yanıt alamadığı sorularda ısrar etti, yakaladığı açıkların üstüne üstüne gitti. İsrail Büyükelçisinin ecel terleri döktüğü tartışmada, 5N 1K moderatörü Özdemir adeta küçük çapta bir 'One minute' olayına imza attı.

    "Sayın büyükelçi sizi hayli gergin gördüm. Sanki Gazze bu kadar güllük gülistanlık, o kadar çoluk çocuk öldürülmedi, hiç bir sorun yok. O zaman neden bu yardımların ve yerine ulaşmasını engelliyorsunuz. Sanki yardım için gidenlerin hepsi propaganda ve provakasyon peşinde. Gidenlerin bazılarını biz de tanıyoruz. Gazze sokakları Mısır Çarşısı gibi bolluk içindeymiş gibi konuşuyorsunuz. Ancak çok büyük bir yıkım olduğunu biliyoruz. "

    İŞTE O ANLAR:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     
  2. atakurtul
    Offline

    atakurtul Süper Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.624
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Üsküdar
    Şu İsrail Büyükelçisine bak neler yapmış Bir zamanlar osmalı ordusuna da filistinliler yaptı arkadan vurdular bu ( TÜRK ) lere neden hep eziyet ediyorlar
     

Sayfayı Paylaş