özllikle sky calcio kanalları hiç açılmıyor.şifreli kanallar donuyor.sebebi ne olabilir.yardım edebilirmisiniz.
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan kanallar donma yapıyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : özllikle sky calcio kanalları hiç açılmıyor.şifreli kanallar donuyor.sebebi ne olabilir.yardım edebilirmisiniz....
özllikle sky calcio kanalları hiç açılmıyor.şifreli kanallar donuyor.sebebi ne olabilir.yardım edebilirmisiniz.
Konu gangsta tarafından (07-10-2007 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
CCcam2.0.3
sevgılı dostum cccamde sky calcıo kanallarını paylasımlamı alıyorsun yoksa yasal kartlamı ızlyemıyorsun konuyu bıraz acarsan sana yardımcı olabılırım
![]()
Dreambox500S ve SkyStar2 Tv card
mademki dogduk Ölecegiz. Paylaşımı mezara mı gÖtürecegiz ?
aynı durum bendede var cc cam serverde kanallar donuyo 1 dk arayla donu yo cihazı reset yapıyorum açılıyo sonra tekrar aynısı 2.03 cc camd neden olabilir sky uk ler ve sky ital de aynı attack yapıyo diğer leride donuyo açılıyo donuyo açılıyo aldığım arkadaş sorun olmadığını yazıyo
Konu morss tarafından (08-10-2007 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
paylaşım alıyorum ama paylaşım aldığım şifreli kanalların hepsinde donma yapıyor.
Konu gangsta tarafından (12-10-2007 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar yardım eden varmı sorun halen devam ediyor,cihaz geldiği günden beri donma yapıyor şifreli kanallar.
Konu gangsta tarafından (11-10-2007 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
sonrasında paylasım aldıgın kanalları var/etc ıcındekı cccam conf. dosyasına kendınız mı edıtledınız yoksa aldıgınızda edıtlenmıs olark mı verılmıstı bunları yazarsanız sızlere yardımcı olurum.!!
Konu kaymakamhakan tarafından (13-10-2007 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.
![]()
Dreambox500S ve SkyStar2 Tv card
mademki dogduk Ölecegiz. Paylaşımı mezara mı gÖtürecegiz ?
Ewet addonstan indirdim.
ilk geldiğinde kanalların yazılı olduğu bir dosya vardı oda donma yapıyodu versiyonu dosyanın 1 li bişeydi ondan donma yapıyordur die ondaki server bilgilerini 2,03 ün conf dosyasına yazdım ama hala donma var kanalları yazmadım yanlız.Ama genede donma var.Birde bi yerde gördüm camd 3.894 yükle düzelir demişler sizce doğrumu vede nasıl yüklicem.
Konu gangsta tarafından (14-10-2007 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (1 kayıtlı üye ve 1 misafir.)