Dreambox Ntv & Ntv Spor-TRT 1 - TRT3 Ve TV8 Bıss Key Dosyası % 100 Sonuç
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan Dreambox Ntv & Ntv Spor-TRT 1 - TRT3 Ve TV8 Bıss Key Dosyası % 100 Sonuç Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : La Liga kanal için (NTVSPOR) 11995 V 27500 5/6 frekansı "Sci Tech TV" kanalına geçin ve akabinde La Liga kanalına ...
1Likes
-
-
Kadrolu Üye
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
La Liga kanal için (NTVSPOR) 11995 V 27500 5/6 frekansı "Sci Tech TV" kanalına geçin ve akabinde La Liga kanalına zaplayın açılacaktır.
(Dreambox softcam dosyalarını "var/kèys" içerisine atın ve CH MOD değerini "755" yapın...Dosyalar üzerinde bu 755 mod sayısının anlamı belli kısımlara belli yetkiler vermektir.Kısaca okuma, yazma veya çalıştırma gibi... )
Alıntıdır. emeği geçenlere teşekkürler.
Forumda yokmuş paylaşayım dedim.
tesekkürler deneyeyim sonucu yazarım...
-
Kadrolu Üye
-
Banlı Üye
bunun yerine hacksat key indirici daha güzel gibi bence yinede emeğe sağlı hocam
-
Kadrolu Üye
JOKER27 Nickli Üyeden Alıntı
bunun yerine hacksat key indirici daha güzel gibi bence yinede emeğe sağlı hocam
e2 için hacksat 1.6 tabana çıktımıda.elinizde varsa foruma koyabilirmisiniz.saygılar
-
Kadrolu Üye
umarım dogru yapmışımdır,paylaşlım için tşk ler ...
-
Banlı Üye
imsel Nickli Üyeden Alıntı
e2 için hacksat 1.6 tabana çıktımıda.elinizde varsa foruma koyabilirmisiniz.saygılar
arkadaşım addons'ta mevcut hack sat key .indirici v8.0 türkçe veya v9.5türkçe kolay gelsin
-
Kadrolu Üye
JOKER27 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım addons'ta mevcut hack sat key .indirici v8.0 türkçe veya v9.5türkçe kolay gelsin
hangi imajda.ben dream elite kullanıyorum.
-
Co Administrator
imsel Nickli Üyeden Alıntı
hangi imajda.ben dream elite kullanıyorum.
Aşagıdaki linkten indirebilirsiniz
E2 hacksat key indirici v1.0
-
Kadrolu Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 2 misafir.)