Arkadaşlar netten prio dosyası arıyordum bulamadım bende dedim hele bir prio silem nolcak dedim ve şok gelişme kanal geçişi 1,2 saniyeye kadar indi mükemmel buyrun deneyın
NOT:TARAFIMCA DENENMİŞTİR TEŞEKKÜRÜDE UNUTMAYALIM
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan Dreamboxta şok gelişme buyrun Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar netten prio dosyası arıyordum bulamadım bende dedim hele bir prio silem nolcak dedim ve şok gelişme kanal geçişi 1,2 ...
Arkadaşlar netten prio dosyası arıyordum bulamadım bende dedim hele bir prio silem nolcak dedim ve şok gelişme kanal geçişi 1,2 saniyeye kadar indi mükemmel buyrun deneyın
oohayaletoo alıntı
kadaşlar netten prio dosyası arıyordum bulamadım bende dedim hele bir prio silem nolcak dedim ve şok gelişme kanal geçişi 1,2 saniyeye kadar indi mükemmel buyrun deneyın
arkadaşım yazdığından birşey anlayamadım ne denedin göremedik.zaten cccamdın son versiyonlarında prio dosyası kullanmasanızda olur deniyor.
Konu 34ist tarafından (29-11-2010 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazıda değişiklik
ne dedıgın bellı degıl neyı nerden sıldın tesekkur ıstemıssın bırde
Ccam prio uzun zamandır kullanılmadan açılmakta zaten. Konu kilitlenmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)