Dizüstü bigisayar---dreambox( ya da diğer receiverler) r 232 bağlantısı
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan Dizüstü bigisayar---dreambox( ya da diğer receiverler) r 232 bağlantısı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Yeni çıkan dizüstü bilgisayarlarda r232 çıkış bulunmaz. Masaüstü bilgisayarımız da yoksa dreambox kilitlendiğinde elektronikçiye gitmekten başka çaremiz kalmaz. Ama bunu ...
-
Katılımcı Üye
Dizüstü bigisayar---dreambox( ya da diğer receiverler) r 232 bağlantısı
Yeni çıkan dizüstü bilgisayarlarda r232 çıkış bulunmaz. Masaüstü bilgisayarımız da yoksa dreambox kilitlendiğinde elektronikçiye gitmekten başka çaremiz kalmaz. Ama bunu çaresi var.
Dizüstü bilgisayar ile dreambox arasında r232 bağlantısı için dişi-dişi r232 kablosu ve r232 to usb çevirici (erkek uçlu) bulmak gereklidir. R232 çevirici olarak digitus (benim kullandığım) ve manhattan
r232 to usb çevirici kullanmanızı öneririm. Diğerlerinde problem çıkıyor.
-
Aktivasyon Tamamlanmamış
turnasuyu Nickli Üyeden Alıntı
Yeni çıkan dizüstü bilgisayarlarda r232 çıkış bulunmaz. Masaüstü bilgisayarımız da yoksa dreambox kilitlendiğinde elektronikçiye gitmekten başka çaremiz kalmaz. Ama bunu çaresi var.
Dizüstü bilgisayar ile dreambox arasında r232 bağlantısı için dişi-dişi r232 kablosu ve r232 to usb çevirici (erkek uçlu) bulmak gereklidir. R232 çevirici olarak digitus (benim kullandığım) ve manhattan
r232 to usb çevirici kullanmanızı öneririm. Diğerlerinde problem çıkıyor.
Ben digitus marka olandan aldım fakat kuramadım.Kurulumunu anlatabilirsen sevinirim...
-
Katılımcı Üye
batuhan111 Nickli Üyeden Alıntı
Ben digitus marka olandan aldım fakat kuramadım.Kurulumunu anlatabilirsen sevinirim...
Kurulumu için ekstra birşey yapmanıza gerek yok zaten driver e otomatik yüklüyor bilgisayar. Bağlantıları yaptığınızda drembox bilgisayar bağlantısı hemen kuruluyor.Vista ve windows 7 de sorun çıkartmadı. Sizde ne yüklü acaba? Beraberinde verilen cd yi kurun driveri tanımıyorsa.
-
Aktivasyon Tamamlanmamış
turnasuyu Nickli Üyeden Alıntı
Kurulumu için ekstra birşey yapmanıza gerek yok zaten driver e otomatik yüklüyor bilgisayar. Bağlantıları yaptığınızda drembox bilgisayar bağlantısı hemen kuruluyor.Vista ve windows 7 de sorun çıkartmadı. Sizde ne yüklü acaba? Beraberinde verilen cd yi kurun driveri tanımıyorsa.
Biraz geç oldu ama yanıtlayayım.Bende xp prof. yüklü.CD var fakat içindekilerden hangisini yüklüyecem anlamadım.Birde bunu kurduktan sonra port tanıtmak lazımmış galiba?
-
Katılımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler